2021-02-06 19:20:10
Φωτογραφία για Εξαλλη η Αννα Χατζησοφιά με τον ΑΝΤ1-H κομμένη σκηνή και η απάντηση του Χάρη Ρώμα

 



Η κομμένη σκηνή από το χθεσινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Καφέ της Χαράς” προκάλεσε την άμεση αντίδραση της σεναριογράφου Άννας Χατζησοφιά, αλλά και του Χάρη Ρώμα.

Πριν λίγη ώρα η κ. Χατζησοφιά – που συνυπογράφει το σενάριο του Καφέ της Χαράς μαζί με τον Χάρη Ρώμα – προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για την κομμένη σκηνή σημειώνοντας τα εξής: «Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1; Γιατί «ξαφρίστηκαν» χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από την ωμότητα της σεξουαλικής παρενόχλησης; Στις μέρες μας, που γίνεται ο κακός χαμούλης;»

Η ίδια η κ. Χατζησοφιά λίγη ώρα μετά επανήλθε επί του θέματος  στο λογαριασμό της στο facebook αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Τώρα με πήραν από το κανάλι ΑΝΤ1  και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 9μμ, που βλέπουν παιδιά και απαγορεύει το ΕΣΡ τέτοια προσέγγιση. Επίσης ότι είχαν συνεννοηθεί με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη Τάκη Μιχαήλ και το ξαναμόνταραν εκείνοι. Δεν ξέρω γιατί εγώ και ο Χάρης Ρώμας δεν είχαμε ενημερωθεί από το σκηνοθετικό».

Για την κομμένη σκηνή στο Καφέ της Χαράς, ο Χάρης Ρώμας στην σχετική ανάρτηση της κ. Χατζησοφιά σχολίασε: «Είναι κρίμα να μην βλέπει η κοινωνία το θράσος του θύτη στην χυδαία προσπάθεια του να ενοχοποιήσει το θύμα του. Γιατί είναι σύνηθες ως τακτική. Κάποιους λόγους είχαμε οι δημιουργοί όταν τα γράφαμε. Και σίγουρα δεν ήταν λόγοι τηλεθέασης!».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ