2021-02-06 22:37:21
Φωτογραφία για Λάρισα: Ψάρευαν παράνομα στη λίμνη Κάρλα και έβγαλαν 400 κιλά!
Μετέφεραν στο αυτοκίνητο τα ψάρια καθώς και τον εξοπλισμό - Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν στον δρόμο της επιστροφής Δεν... χόρταιναν με τίποτα οι δυο λαθραλιείς με τον πλήρη εξοπλισμό, οι οποίοι παραβίασαν την απαγόρευση για το ψάρεμα λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού και... άδειασαν σχεδόν τη λίμνη Κάρλα, στην περιοχή του Κιλελέρ βγάζοντας συνολικά σχεδόν μισό τόνο ψάρια!

Οι δυο Έλληνες εντοπίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης να κινούνται σε περιοχή του νομού Λάρισας με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ενός, στο οποίο είχαν φορτώσει μία φουσκωτή βάρκα! Το θέμα έκανε τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να τους σταματήσουν για να κάνουν έλεγχο και, εκτός από την βάρκα που έφερε μηχανή και δύο κουπιά, βρήκαν στο όχημα 12 δίχτυα μήκους 35 μέτρων το καθένα, ένα ντεπόζιτο με βενζίνη και δύο αδιάβροχες στολές. Εκτός από αυτά, κατασχέθηκαν στο όχημα 400 κιλά ψάρια τα οποία προέκυψε ότι είχαν ψαρέψει στη λίμνη, παραβιάζοντας κάθε απαγόρευση!

Όλα τα ευρήματα και τα θηράματα κατασχέθηκαν, ενώ οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλιείας και παραβίαση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, για την οποία τους επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον καθένα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έκρηξη σε κτίριο στη Μπορντό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έκρηξη σε κτίριο στη Μπορντό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ