2021-02-09 05:39:37
Φωτογραφία για Δείτε  την πολυτέλεια με τις εντυπωσιακές νέες σουίτες και διαδρομές αυτού του ιστορικού τρένου.
Όσον αφορά τα ταξίδια με τρένο, κανείς δεν το κάνει όπως το θρυλικό Belmond Venice Simplon-Orient-Express . Και, το 2021, το Simplon-Orient-Express θα επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει ακόμη περισσότερους προορισμούς για ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με τρένο.

Η υπηρεσία τρένων, η οποία έχει από καιρό ανακοινωθεί για την αίγλη και το ρομαντισμό της, ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι θα προσθέσει πέντε νέα σημεία επιβίβασης σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Ρώμης, της Φλωρεντίας, της Γενεύης, των Βρυξελλών και του Άμστερνταμ.

Με τις 17 ανακαινισμένες άμαξες του τρένου, οι επισκέπτες θα μεταφερθούν κατά τη διάρκεια μιας διανυκτέρευσης από τη Φλωρεντία και τη Ρώμη, πριν περάσουν τις ιταλικές λίμνες και τα ελβετικά βουνά και θα φτάσουν στο Παρίσι.

Από εκεί, εξήγησε ο Μπέλμοντ, η διαδρομή με το τρένο θα περάσει από το πέρασμα Brenner και θα διασχίσει είτε από τη Γενεύη προς τη Βενετία είτε θα ξεκινήσει μια περιήγηση σε τρεις πρωτεύουσες της Ευρώπης - το Παρίσι, τις Βρυξέλλες και το Άμστερνταμ - ως μέρος της διαδρομής Βενετία προς Άμστερνταμ.


Συνδυάζοντας τη νέα διαδρομή από τη Φλωρεντία με τις αδελφές ιδιοκτησίες του Belmond Villa Belmond Villa San Michele και το καταφύγιο της Τοσκάνης, το Belmond Castello di Casole, οι ταξιδιώτες θα κατευθυνθούν από την Αναγέννηση της Τοσκάνης προς την Πόλη των Φώτων.

Το πακέτο δύο διανυκτερεύσεων περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση στο τρένο και μία διανυκτέρευση σε ένα ξενοδοχείο Belmond, ξεκινώντας από 2.735 $ (2.000 £) ανά άτομο, βάσει διπλής χωρητικότητας. Για παρατεταμένη διαμονή, μια προσφορά έξι διανυκτερεύσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας διανυκτέρευσης και πέντε διανυκτερεύσεων στο Belmond Castello di Casole, ξεκινά από 7.650 $ (5.589 £) ανά άτομο ή πέντε διανυκτερεύσεις στο Belmond Villa San Michele στα 7.440 $ (5.438 £) ανά άτομο .

Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης μεταφορές από και προς τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, καθημερινό πρωινό στα ξενοδοχεία και όλα τα ποτά και τα επιτραπέζια γεύματα στο Venice Simplon-Orient-Express. Μόνο δύο αναχωρήσεις από τη Φλωρεντία έχουν προγραμματιστεί το 2021 στις 26 Μαΐου και στις 14 Ιουλίου.

Το Venice Simplon-Orient-Express θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του σε τρεις νέες Grand Suites αυτή τη σεζόν, καθεμία από τις οποίες βρίσκεται στην παλαιότερη αμαξοστοιχία. Οι νέες σουίτες - Βιέννη, Πράγα και Βουδαπέστη - θα διαθέτουν καθένα ιδιωτικό μπάνιο με ντους, διπλά κρεβάτια και σαλόνι με ενδοδαπέδια θέρμανση, καθιστώντας τους μια εξαιρετικά ζεστή εμπειρία και το ιδανικό μέρος για τους επισκέπτες να ξαπλώσουν το βράδυ καθώς το απαλό λίκνισμα του τρένου τους καθιστά ύπνο.

Κάθε καμπίνα ενημερώθηκε εξειδικευμένα από το Wimberly Interiors για να "αντικατοπτρίζει το πνεύμα κάθε πόλης, ενώ παραμένει πιστή στο αρχικό σχέδιο αρτ ντεκό της δεκαετίας του 1920", εξήγησε ο Belmond. Οι επιπλέον παροχές κράτησης των σουιτών περιλαμβάνουν μια προσωπική 24ωρη καμπίνα επιβατών, σαμπάνια κατόπιν αιτήματος, δείπνο στη σουίτα και ιδιωτικές μεταφορές από και προς το τρένο.

travelandleisure.com/trip-ideas/bus-train/belmond-simplon-orient-express-train-new-suites

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ