2021-02-11 15:49:15
Φωτογραφία για Survivor 4 Επεισόδια 25 - 28: Άνοδος για την κόκκινη ομάδα - Σοβαρή παραβίαση παιχτών από την μπλέ



Ανοδική φαίνεται η πορεία της κόκκινης ομάδας καθώς είδαμε αυτή την εβδομάδα να κερδίζουν για μια ακόμη φορά της δύο ασυλίες και να στέλνουν στον τάκο την μπλε που φαίνεται να έχει πλέων και εσωτερικά προβληματάκια.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τους κόκκινους να κερδίζουν το έπαθλο φαγητού και τους μπλε το γλυκό στο κουίζ που ακολούθησε. Στο αγώνισμα δεν συμμετείχαν λόγο τραυματισμών και θεμάτων υγείας η Σοφία και η Ανθή από την κόκκινη ομάδα αλλά και η Έλενα από την μπλε.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης είδαμε μια σοβαρή παραβίαση κανόνων από τον Αλέξη και τον Χρήστο στην μπλε ομάδα, οι οποίοι σηκώθηκαν το βράδυ και απομακρύνθηκαν από την καλύβα ενώ επέστρεψαν 7 ώρες μετά.

Ασυλίες - Υποψήφιοι - Αποχώρηση

Τον πρώτο λοιπών αγώνα κέρδισε η κόκκινη ομάδα. Η μπλε οδηγήθηκε σε ατομικό αγώνισμα ασυλίας το οποίο κέρδισε ο Αλέξης Παππάς. Ακολούθησε το συμβούλιο στο οποίο η Ελευθερία Ελευθερίου ψηφίστηκε ως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Τον δεύτερο αγώνα κέρδισε πάλι η κόκκινη ομάδα. Στο συμβούλιο ψήφησαν δεύτερο παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση τον Χρήστο ενώ στην συνέχεια ο Αλέξης υπέδειξε τον Δημήτρη ως τρίτο υποψήφιο.

Στο τρίτο συμβούλιο μάθαμε την ποινή που επιβλήθηκε στους δύο παίκτες από την ομάδα των μπλε που απομακρύνθηκαν από την καλύβα τους για 7 ώρες.

Τέλος αποχώρησε ο Δημήτρης.

Highlights

Η απροσδόκητη υποψηφιότητα του Χρήστου δημιούργησε τριβές στην ομάδα των μπλε.Ο Ηλίας στην κόκκινη έφτιαξε μονόζυγο για να βοηθήσει την ομάδα του στην προπόνησηΛύθηκε η παρεξήγηση όπως φαίνεται ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας με την Ελευθερία.Χωρίς προμήθειες και χωρίς έπαθλο φαγητού στις επόμενες δύο νίκες της ομάδας είναι η ποινή για Αλέξη και Χρήστο που παραβίασαν τους κανόνες.Σε αντιπαράθεση ήρθαν η Ανθή με την Μαριάννα για κουβέντες που ειπώθηκαν στην διάρκεια ενός αγώνα.Εκνευρισμό δημιούργησε στην ομάδα των η παράβαση των συμπαικτών τους.

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ