2021-02-12 18:05:20
Φωτογραφία για Live η ενημέρωση για τον κορονοϊό - Ανακοινώσεις Χαρδαλιά για νέα μέτρα
Για την αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού και διασωληνωμένων ασθενών στη χώρα που οδήγησε, μεταξύ άλλων, στην επιβολή ολικού lockdown στην Αττική ενημερώνουν, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου, καθώς και ο επίκουρος καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης.

Στην ενημέρωση συμμετέχει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Εν αναμονή των ανακοινώσεων από το υπουργείο Υγείας για τη λήψη νέων αυστηρότερων μέτρων σε περιοχές που είναι επιδημιολογικά επιβαρυμένες, μετά και τις εισηγήσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, τα στοιχεία για την πορεία του τρίτου κύματος του κορονοϊού παραμένουν ανησυχητικά.

Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.410 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορονοϊού, 21 θανάτους το τελευταίο εικοσοτετράωρο, ενώ στους 293 ανέρχονται οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ της χώρας.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας:
themaygeias
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ