2021-02-16 05:46:32
Φωτογραφία για 17 Ρομαντικές γυναικείες  κρεβατοκάμαρες σε παστέλ αποχρώσεις
O ρομαντισμός σαν τάση στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι ένα στοιχείο που μπορεί να συπεριλαμβάνεται σε πολλά διακοσμητικά στυλ και όχι μόνο σε όσα στηρίζουν την συνολική αισθητική τους σε αυτόν

Τα υπνοδωμάτια και κυρίως τα ...κοριτσίστικα :) είναι οι κατ΄εξοχήν χώροι που προσφέρονται για διακόσμηση με ρομαντικά στοιχεία, ακόμη και σε σπίτια που στους υπόλοιπους χώρους κυριαρχεί διαφορετικό ύφος, ενώ γενικά ο ρομαντισμός σαν τάση στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι ένα στοιχείο που μπορεί να συπεριλαμβάνεται σε πολλά διακοσμητικά στυλ και όχι μόνο σε όσα στηρίζουν την συνολική τους αισθητική σε αυτόν όπως για παράδειγμα το vintage ή το shabby, στα οποία τα ρομαντικού ύφους έπιπλα - αντικείμενα αποτελούν τη βάση τους. 



Σε υπνοδωμάτια διαμορφωμένα σε στυλ κλασσικό, νεοκλασσικό, ρουστίκ σε όλες του τις "διαβαθμίσεις" ή ακόμη και ελαφρά μοντέρνο, με την χρήση κυρίως παστέλ αποχρώσεων και τις κατάλληλες επιλογές σε υφασμάτινα στοιχεία - λευκά είδη εύκολα μπορούν να προστεθούν ρομαντικές ...πινελιές  ενώ η χρήση κάποιων vintage λεπτομερειών σε αντικείμενα όπως φωτιστικά, μικροέπιπλα, ένας καθρέφτης κλπ. είναι επίσης  ιδιαίτερα ταιριαστές επιλογές για την συνολική διαμόρφωση του χώρου στο συγκεκριμένο ύφος. 


Η χρήση κουνουπιέρας με την μορφή "ουρανού" στο κρεβάτι, μπορεί να προσδώσει πολύ εύκολα ρομαντικό ύφος ακόμη και σε έναν χώρο διαμορφωμένο με γενικά "ουδέτερα" έπιπλα. 

Ξύλινα έπιπλα απλής γραμμής σε συνδυασμό με λευκό, ένας από τους πιο κλασσικούς συνδυασμούς του αυθεντιού ρουστίκ ύφους, εύκολα αποκτούν μια πιο "εκλεπτυσμένη" ρομαντική αισθητική με την προσθήκη ανάλογου στυλ λευκών ειδών. 

Οι κουρτίνες ρόμαν όπως και ένα υφασμάτινο κεφαλάρι, επίσης ανήκουν στα στοιχεία που μπορούν να δημιουργήσουν ένα πιο "ζεστό" ρομαντικό στυλ ακόμη και σε μια μικρή κρεβατοκάμαρα χωρίς πολλά έπιπλα. 

Ο συνδυασμός του απαλού ροζ με παστέλ πράσινες αποχρώσεις είναι ένας από πιο καλαίσθητους χρωματικούς συνδυασμούς για να προσθέσετε μια δόση ρομαντισμού σε κρεβατοκάμαρες που κυριαρχούν τα απλής γραμμής λευκά έπιπλα. 

Το "ύφασμα" γενικά, από τις κουρτίνες και τα λευκά είδη έως το χαλί, είναι το βασικό στοιχείο σε διαμορφώσεις υπνοδωματίων στο συγκεκριμένο στυλ. 

Αποχρώσεις ροζ και γκρι. Επίσης ένας πολύ ιδιαίτερος συνδυασμός που με τις κατάλληλες επιλογές και σε υφασμάτινα στοιχεία προσθέτει μια ρομαντική ...νότα, ακόμη και σε χώρους που η διαμόρφωσή τους περιλαμβάνει και κάποια πιο μοντέρνα στοιχεία σε διακοσμητικά στοιχεία. 

Η επιλεκτική χρήση ταπετσαρίας σε έναν από τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας αρκεί από μόνη της για να προσθέσει ρομαντική ατμόσφαιρα, με την επιλογή βεβαίως του κατάλληλου σχεδίου.

Ανάλογα με τον αριθμό των επίσης ρομαντικού ύφους αντικειμένων που θα προσθέσετε σε μια τέτοια διαμόρφωση το συνολικό ύφος διαφοροποιείται σε "ένταση". 

Ένα στοιχείο που διευκολύνει πολύ τις διακοσμήσεις κρεβατοκάμαρας στο συγκεκριμένο ύφος είναι τα απλά κρεβάτια αποτελούμενα από στρώμα-υπόστρωμα ή με απλό κεφαλάρι καλυμμένα με ύφασμα έως το δάπεδο. 

Εκτός από τα έτοιμα που θα βρείτε στην αγορά καλύμματα κρεβατιού είναι εύκολο να δημιουργηθούν και να προσαρμοστούν στο κάτω μέρος του κρεβατιού με ταινία velcro. 

Ουρανός - κουνουπιέρα μπορεί να προστεθεί εκ των υστέρων σε κάθε τύπο κρεβατιού, με την προσθήκη ξύλινων ή μεταλλικών υποστηριγμάτων πάνω στα οποία θα προσαρμόσετε  λεπτές  κουρτίνες. 

Οι κατασκευές αυτού του τύπου μπορούν να αποκτήσουν όσο ιδιαίτερη εμφάνιση προτιμά κανείς, από την εντελώς απλή κατασκευή με ξύλινα δοκαράκια στις γωνιές του κρεβατιού έως ιδιαίτερα ...φαντασμαγορικές  κουρτίνες - κουνουπιέρες προσαρμοσμένες σε μια πιο βαριά μεταλλική βάση.  

Ένα ξύλινο κεφαλάρι σε vintage - ρομαντικό στυλ επίσης μπορεί να προστεθεί σε κάθε τύπο απλού κρεβατιού και ο πιο απλός τρόπος για να αποκτήσετε ένα παρόμοιας αισθητικής κομμάτι είναι να το αναζητήσετε σε καταστήματα με παλιά - μεταχειρισμένα έπιπλα, όπου θα βρείτε παλιά κρεβάτια με πολύ όμορφα κεφαλάρια σε ιδιαίτερα καλές τιμές. 

Τα μεταλλικά παλιά κρεβάτια φυσικά και ανήκουν στα πιο ρομαντικά έπιπλα για την διαμόρφωση της κρεβατοκάμαρας και μπορούν να συνδυαστούν όχι μόνο με τις κλασσικές αλλά και πιο ιδιαίτερες επιλογές σε υφασμάτινα στοιχεία - λευκά είδη. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
elmueble.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ