2021-02-18 17:34:45
Φωτογραφία για OΑΕΔapp: Νέα εφαρμογή για κινητά και tablets - Πώς λειτουργεί, τι προσφέρει
Σε νέα εποχή εισέρχεται πλέον ο ΟΑΕΔ. Νέα εφαρμογή τέθηκε σήμερα σε λειτουργία και μπαίνει στα κινητά και στα tablet μέσω του νέου OΑΕΔapp.

Η νέα εφαρμογή OAEΔapp έχει ως στόχο την ανάπτυξη νέων διαύλων επικοινωνίας με τους συναλλασσόμενους με σκοπό την απρόσκοπτη, ποιοτικότερη, ευκολότερη και ταχύτερη παροχή των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Οργανισμού σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή εμπειρία των συναλλασσομένων πολιτών.

Σε τηλεδιάσκεψη όπου συμμετείχαν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, στελέχη του Οργανισμού, καθώς και πολίτες που είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν πρώτοι την νέα εφαρμογή, παρουσιάστηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες ευελιξίας και πλοήγησης που προσφέρει στους χρήστες της.

Σε ποιες συσκευές είναι συμβατή 

Σε όλες τις συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablets που χρησιμοποιούν λογισμικό android και ios.


Πώς γίνεται η λήψη της εφαρμογής και η σύνδεση σε αυτή 

Η λήψη της εφαρμογής γίνεται μέσω των ψηφιακών ιστοτόπων διανομής εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα:

α) του Google Play και

β) του Apple Store.

Οι πολίτες μπορούν να συνδεθούν στην εφαρμογή OΑΕΔapp μέσω των προσωπικών τους κωδικών TAXISnet και με υποχρέωση χρήσης του ΑΜΚΑ και έτσι αποκτούν πρόσβαση σε μία πληθώρα πληροφοριών και λειτουργιών. Μετά την πρώτη εγγραφή παρέχεται και η δυνατότητα εισόδου στην εφαρμογή με τη χρήση βιομετρικών στοιχείων που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή.

Ποιες ψηφιακές υπηρεσίες μπορεί να αξιοποιήσει ο πολίτης μέσα από την εφαρμογή ΟΑΕΔappΜεταξύ άλλων οι πολίτες δύνανται να αξιοποιήσουν τις παρακάτω ψηφιακές υπηρεσίες: 

Έκδοση δελτίου ανεργίας Ανανέωση δελτίου ανεργίας Αίτηση για επιδότηση ανεργίας Αίτηση για παροχές μητρότητας Αναζήτηση ιστορικού συναλλαγών με τον Οργανισμό Υποβολή αιτήσεων για παροχές και προγράμματα καθώς και ενστάσεων Έκδοση βεβαιώσεων και άμεση αποστολή σε email Έλεγχος και επεξεργασία βασικών στοιχείων του βιογραφικού Ανάρτηση βιογραφικού σε έγκυρο format Αποστολή βιογραφικού σε εργοδότες Ενημέρωση για τα νέα του ΟΑΕΔΔιαδραστική αναζήτηση σε ψηφιακό χάρτη όλων των Υπηρεσιών του Οργανισμού Επικοινωνία με εξειδικευμένο προσωπικό Ενημέρωση για τις απαιτούμενες προθεσμίες μέσω ενός εξελιγμένου συστήματος ειδοποιήσεων (notifications) 

(ΠΕ 18/2/21)

[Οι υπηρεσίες του eisodima.gr παρέχονται δωρεάν. Οι μόνοι πόροι του προέρχονται από τις διαφημίσεις.]

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ