2021-02-21 16:45:12
Φωτογραφία για Η νέα εφαρμογή του ΟΑΕΔ με άμεση πρόσβαση σε πολλές ψηφιακές υπηρεσίεςΟ ΟΑΕΔ έχει πλέον την δική του εφαρμογή την οποία και έθεσε σε λειτουργία πριν από λίγες μέρες. Η νέα εφαρμογή του ΟΑΕΔ έχει σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πολτών εν μέσω πανδημίας. Εδώ κάποιοι θα πουν ότι δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο ότι είναι ανημέρωτοι οι υπάλληλοι σε πολλά θέματα η εφαρμογή έμεινε να φτιάξουν και δεν έχουν και άδικο. Γι' αυτό και δημιουργήθηκε αυτή ή εφαρμογή για να προσφέρει άμεση επικοινωνία με τους πολίτες για να είναι εύκολη,απρόσκοπτη και ποιοτικότερη στην ταχύτητα των υπηρεσιών του Οργανισμού. Φτάνει να το δούμε και στην πράξη διότι το να δημιουργείς μια εφαρμογή πρέπει να δουλεύουν και οι υπηρεσίες οι οποίες υπόσχεται χωρίς προβλήματα. Είναι πολύ απλή στο χειρισμό δεν απαιτούνται κάποιες εξηδικευμένες γνώσεις παρά μόνο απλές γνώσεις χειρισμού ενός smartphone.

Συμβατότητα με συσκευές Android και iOS από το Google Play και Apple Store.


Μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή ΟΑΕΔapp μέσω των προσωπικών σας κωδικών taxisnet και με υποχρέωση χρήσης του ΑΜΚΑ και έτσι αποκτούν πρόσβαση σε μία πληθώρα πληροφοριών και λειτουργιών.

Οι ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχει μέσα από την εφαρμογή ΟΑΕΔapp

Έκδοση δελτίου ανεργίαςΑνανέωση δελτίου ανεργίαςΑίτηση για επιδότηση ανεργίαςΑίτηση για παροχές μητρότηταςΑναζήτηση ιστορικού συναλλαγών με τον ΟργανισμόΥποβολή αιτήσεων για παροχές και προγράμματα καθώς και ενστάσεωνΈκδοση βεβαιώσεων και άμεση αποστολή σε emailΈλεγχος και επεξεργασία βασικών στοιχείων του βιογραφικούΑνάρτηση βιογραφικού σε έγκυρο formatΑποστολή βιογραφικού σε εργοδότεςΕνημέρωση για τα νέα του ΟΑΕΔ, διαδραστική αναζήτηση σε ψηφιακό χάρτη όλων των Υπηρεσιών του ΟργανισμούΕπικοινωνία με εξειδικευμένο προσωπικόΕνημέρωση για τις απαιτούμενες προθεσμίες μέσω ενός εξελιγμένου συστήματος ειδοποιήσεων (notifications)Οι επόμενες ψηφιακές υπηρεσίες που θα προστεθούν στην εφαρμογή θα είναι

Δήλωση παρουσίας Αίτηση για το πρόγραμμα επιταγών αγοράς βιβλίων.Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω.

technewsingreek
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ