2021-02-26 08:44:58
Φωτογραφία για Το λειτουργικό της Google για smartphones, tablets, PCs



 Στις μέρες μας τα Windows συνεχίζουν να βρίσκονται στη κορυφή της κατάταξης ως το λειτουργικό εκείνο με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, αν και η επίθεση από το Chrome OS της Google είναι συνεχής. Μάλιστα, το εν λόγω λειτουργικό της Google κατάφερε να ξεπεράσει το macOS και να γίνει το δεύτερο μεγαλύτερο σε μερίδιο OS σε παγκόσμιο επίπεδο.

Υπάρχει όμως ένα ακόμη λειτουργικό σύστημα το οποίο η Google αναπτύσσει για το μέλλον και αυτό δεν είναι άλλο από το Fuchsia OS. Το τι ακριβώς όμως θέλει να πετύχει η Google με αυτό δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη, ωστόσο έχουμε τα πρώτα στοιχεία χάρη σε μια φωτογραφία.

Πριν από μερικές ημέρες δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο μια εικόνα που δείχνει την αρχική εικόνα ρύθμισης που οι χρήστες στο Chrome OS θα βλέπουν στο μέλλον. Ωστόσο να την παρατηρήσεις καλύτερα θα διαπιστώσεις τα εξής. Αναφέρει Welcome to Chrome device και όχι Chromebook  ή Chrome OS device. Μπορεί να είναι απλά ένα typo ωστόσο υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πολλοί επισημαίνουν ότι η εικόνα απεικονίζει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο του τι έχει σκοπό η Google με το Chrome OS.

Από τους τρεις ανθρώπους στη φωτογραφία, μόνο ο ένας χρησιμοποιεί ένα Chrome OS laptop. Οι άλλες συσκευές κρατιούνται στο χέρι. Αλλά το Chrome OS δεν λειτουργεί σε smartphones ή tablets. Για αυτό υπάρχει το Android. Άρα μάλλον η Google σε αυτή τη φωτογραφία απεικονίζει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το μέλλον που επιφυλάσσει στο Fuchsia OS, ένα λειτουργικό για όλες τις συσκευές, ένα λειτουργικό για smartphones, laptops, tablets και άλλες συσκευές.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ