2021-04-26 10:26:22
Φωτογραφία για Βόλος: Κουβάδες με νερό από τα μπαλκόνια σε νεαρούς που έκαναν κορονοπάρτι για να φύγουν
Σε ένα υπαίθριο μπαρ μετατράπηκε, το βράδυ της Κυριακής (25-04-2021), το κέντρο του Βόλου. Νεαροί έδωσαν ραντεβού για κλάμπινγκ με αλκοόλ αλλά και DJ και επιδόθηκαν σε ένα ολονύκτιο κορονοπάρτι, που προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία.

Πάνω από 150 άτομα διασκέδασαν υπό τους ήχους μουσικής στον πεζόδρομο της οδού Τάκη Οικονομάκη, παρά τα αυστηρά μέτρα για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού. Ενοχλημένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι προσπαθούν με διάφορους τρόπους να σταματήσουν τα βραδινά καθημερινά πάρτι των νεαρών, ενώ οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τον συνωστισμό.

Μάλιστα, οι περίοικοι επιστράτευσαν όλη τη φαντασία τους για την αντιμετώπιση του φαινομένου, αφού έριξαν μέχρι και κουβάδες με νερό στους νεαρούς για να τους απομακρύνουν! Δεν τα κατάφεραν όμως. Οι περισσότεροι παρέμειναν στο σημείο, με την αστυνομία να παραμένει για ακόμα μία φορά απούσα.

Να σημειωθεί ότι σε προηγούμενους πρωταγωνιστές αντίστοιχων κορονοπάρτι στην καρδιά του Βόλου επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και για παράβαση των υγειονομικών διατάξεων.

πηγή: thenewspaper.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ