2021-05-05 21:48:07
Φωτογραφία για Καλοκαιρινές Ιδέες και Κατασκευές με φυσικά υλικά για διακόσμηση τοίχου
Καλοκαιρινή Διακόσμηση τοίχου

Καλοκαιρινές DIY -  Κατασκευές Διακόσμησης Τοίχου

Tα μικρά ή μεγαλύτερα αντικείμενα που θα επιλέξετε για να τοποθετήσετε στα κεντρικά σημεία των τοίχων  αρκούν για να μεταφέρουν σε κάθε χώρο την ατμόσφαιρα κάθε εποχής.

Ειδικά το καλοκαίρι αυτή είναι μια διαδικασία που γίνεται απλούστερη, αφού πλήθος φυσικών υλικών θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εύκολες και μικρού κόστους καλοκαιρινές DIY-Κατασκευές όπως διακοσμητικά-συνθέσεις-κάδρα/πίνακες-καθρέφτες κλπ. τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς τοίχους στο σπίτι, στο εξοχικό ή και σε  επαγγελματικούς χώρους και κυρίως καταστήματα εστίασης, bar-cafe κλπ. 

-----Με Θαλασσόξυλα, κάθε είδους φθαρμένα ξύλα, κλαδιά, κοχύλια, άμμο, ψάθινα καλάθια και καπέλα, βότσαλα-πέτρες, σκοινί, πήλινα κεραμίδια  και λίγο χρώμα, μπορούν να δημιουργηθούν ιδιαίτερα καλαίσθητα  αντικείμενα και συνθέσεις για καλοκαιρινές διακοσμήσεις τοίχου. 



Για να κολλήσετε μεταξύ τους  στοιχεία-υλικά θα χρησιμοποιήσετε θερμοκολλητικό πιστόλι σιλικόνης, ενώ για το βάψιμο κατασκευών αυτού του τύπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλό ακρυλικό χρώμα, χρώμα κιμωλίας ή και μόνο βερνίκι ξύλου για τις ξύλινες κατασκευές που θέλετε να παραμείνουν στην φυσική απόχρωση του ξύλου. 



Δείτε και εδώ στην ενότητα "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ" του soulouposeto.gr βήμα-βήμα οδηγίες για διάφορους τύπους τέτοιων κατασκευών. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ