2021-10-14 17:00:05
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πλάνο για την ανανέωση του Ελ Αραμπί



Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το θέμα της ανανέωσης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός μπόμπερ πέτυχε πέρσι επέκταση συμφωνίας για ένα έτος. Μαζί πήρε και το πιο ακριβό συμβόλαιο. Ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ το κόστος. Και όχι άδικα. Το θέμα είναι τι θα γίνει φέτος, που μπήκε στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του.

Τον Ιανουάριο θα μπορεί να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του! Βέβαια οι ισορροπίες άλλαξαν λίγο. Η έλευση του Τικίνιο Σοάρες έφερε νέα δεδομένα. Δυνατός επιθετικός και ο Βραζιλιάνος που διεκδικεί φανέλα βασικού. Καλό πράγμα ο ανταγωνισμός στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο κάποιοι έσπευσαν να πουν πως οι ερυθρόλευκοι με τον Τικίνιο στέλνουν το μήνυμα τους αναφορικά με τις επαφές για την ανανέωση συμβολαίου του Ελ Αραμπί. Οι Πειραιώτες δεν θέλουν να χάσουν τον Ελ Αραμπί. Αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ανάλογα χρήματα. Καθώς περνούν και τα χρόνια για τον διεθνή άσο. Ο ίδιος στέλνει τα δικά του μηνύματα
. Με τον τρόπο του. Σίγουρα δεν θέλει να φύγει γιατί περνάει καλά ο ίδιος και η οικογένεια του. Αλλά μια επέκταση για ένα ακόμα χρόνο, μπορεί να μην είναι ικανοποιητική. Δεν αποκλείεται να ζητήσει κάτι παραπάνω σε χρονική διάρκεια. Βέβαια όλα θα ξεκαθαρίσουν στην πρώτη κουβέντα που θα κάνουν οι δύο πλευρές. Με τα σενάρια να αναφέρουν πως ίσως αυτή να γίνει τον Δεκέμβριο. Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός οι υψηλά ιστάμενοι ετοιμάζουν το πλάνο τους. Γνωρίζουν καλά και τι θέλει ο Μαροκινός άσος.

Πηγή: sportime.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ