2021-10-28 14:30:04
Φωτογραφία για Ποιον υποδέχεται απόψε η Αννίτα Πάνια;



Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, στην ταράτσα της στο OPEN, τον πολυτάλαντο Μπάμπη Στόκα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη αφού τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ».

Ο συνθέτης, στιχουργός αλλά και τραγουδιστής των θρυλικών Πυξ Λαξ θα εκμυστηρευτεί άγνωστες ιστορίες του συγκροτήματος από τη γέννηση του έως την θρυλική συναυλία του 2004 στον Λυκαβηττό που σηματοδότησε ουσιαστικά και το τέλος της μεγαλύτερης ελληνικής μπάντας. 

Ο Μπάμπης Στόκας μιλά για τα παιδικά του χρόνια στην Καλαμάτα και το Μενίδι, τις εφηβικές «αλητείες», τους πρώτους έρωτες, τη βαθιά φιλία ζωής με τον κολλητό του Φίλιππο Πλιάτσικα αλλά και για τη λατρεία του για την ταχύτητα. Ακόμα αποκαλύπτει ένα περιστατικό που του έχει συμβεί στην καριέρα του με συνάδελφο τραγουδιστή που τον στεναχώρησε πολύ.

Η Αννίτα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στον Μπάμπη Στόκα, αφού έχει καλέσει τους φίλους του Μπάμπη οι οποίοι αποκαλύπτουν  απίστευτες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον τραγουδιστή.  Φυσικά, ο Μπάμπης Στόκας θα τραγουδήσει παρέα με την κιθάρα του αγαπημένα κομμάτια των Πυξ Λαξ αλλά και του ίδιου, αφιερωμένα στην καλή του φίλη Αννίτα αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό.



«ΑΝΟΙΧΤΑ» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».

 Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ