2021-11-10 08:40:07
Φωτογραφία για To ζευγάρι που χωρίζει στις «Άγριες Μέλισσες»

Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για τους κατοίκους στο Διαφάνι και στην αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η Σοφούλα και ο Άγγελός λίγες εβδομάδες από τον ερχομό του πελαργού και μετά τα προβλήματα στην σχέση τους, μοιάζουν να έχουν περάσει τα δύσκολα και να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι μετά από έναν κυκεώνα προβλημάτων πιστεύει πως το μωρό θα επουλώσει τις πληγές και θα ζήσουν ευτυχισμένο στο σπιτικό τους.

Ο Άγγελος Φαναριώτης κάνει όνειρα και αγαπά βαθιά την γυναίκα που για χάρη της έκανε πολλές θυσίες. Στα επόμενα επεισόδια ο Άγγελος θα γίνει μάρτυρας μιας συμπεριφοράς που θα τον προβληματίσει. Εκείνος θα θελήσει να βρεθεί ερωτικά με την γυναίκα του και η Σοφούλα θα αντιδράσει περίεργα. Το okmag πρώτο σας είχε αποκαλύψει πως η ευτυχία τους, δεν θα κρατήσει για πολύ με το ζευγάρι να περνά κρίσιμες ώρες.

Η σχέση τους κρέμεται από μια κλωστή και ο Άγγελος για πρώτη φορά κουρασμένος από τα προβλήματα μοιάζει να είναι έτοιμος να φύγει από την ζωή της Σοφούλας και του παιδιού του οριστικά. Ο ταξίαρχος Φαναριωτης θα αναλάβει δράση. Θα καταφέρει να σώσει τον γάμο του εγγονού του ή όχι.



Okmagazine.gr 



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ