2022-01-17 03:25:47
Φωτογραφία για Survivor 5 Επεισόδιο 15:  Τρείς αποχωρίσεις - Συναρπαστικός αγώνας ασυλίας - Με κλάματα έφυγε από το συμβούλιο η Ευρυδίκη



Ένα συναρπαστικό αγώνα για την ασυλία παρακολουθήσαμε στο καινούριο επεισόδιο με τους μαχητές να παίρνουν την νίκη παρόλο που ήταν με τρείς παίκτες λιγότερους.

Πριν τον αγώνα συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από τους μαχητές αποχώρησαν ο Θανάσης Μπέλος, ο Σταμάτης Καλαφατάς και η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη.

Στον ατομικό αγώνα ασυλίας στην συνέχεια, την νίκη πήρε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. 

Τέλος παρακολουθήσαμε το συμβούλιο το οποίο τα είχε όλα, γέλιο και κλάμα σε χρόνο μηδέν. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε η ομάδα επέλεξε πρώτο υποψήφιο τον Βαλάντη. 

Highlights 

Λύγισε η Μυριέλλα από τους πολλούς τραυματισμούς και τις δυσκολίες λέγοντας ότι αν τυχών βγει νοκ άουτ και χρειαστεί καιρός να επανέλθει,τότε δε θα θελήσει να παραμείνει στο παιχνίδι.Σε σοκ οι μαχητές μετά την ανακοίνωση της τριπλής αποχώρησης από τον Άγιο Δομίνικο.Αθηνά και Μυριέλλα ήρθαν σε ένταση με αφορμή τα πιττάκια και το λάθος που έκανε η Μυριέλλα.Αστείες στιγμές μας χάρισαν οι μαχητές που μιμήθηκαν άλλους παίκτες τους φετινού survivor.Ο κακός χαμός έγινε στο συμβούλιο του νησιού καθώς την ώρα της ψηφοφορίας είπε κάτι ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη σχετικά με κάποιο προσωπικό της θέμα υγείας δημιουργώντας της ένταση η οποία την οδήγησε σε κλάμα αναγκάζοντάς την να βγει έξω για να ηρεμίσει.

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ