2022-01-25 23:16:53
Φωτογραφία για Έρχεται καταγγελία για γνωστό δημοσιογράφο εκπομπής;



Μία νέα καταγγελία ενδέχεται που αυτή τη φορά θα αφορά γνωστό δημοσιογράφο εκπομπής. Μάλιστα, είναι μία ιστορία που δεν είναι άγνωστη από τα μεγάλα κεφάλια...

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος αυτός προσεγγίζει συστηματικά και με άγαρμπο τρόπο κορίτσια που έχουν τη μισή του ηλικία, πιέζοντάς τις αρκετά να βγουν ραντεβού αφενός και αφετέρου να τις πλησιάζει πολύ σε απόσταση αναπνοής. Η περίπτωση που ξέφυγε από το μέτρο είναι όταν σχεδόν σε μία επίμονη προσπάθειά του να προσεγγίσει μία κοπέλα, τη φιλά σχεδόν απότομα στο στόμα, προκαλώντας σοκ στη νεαρή συνάδελφό του. Πλήθος κοριτσιών της εκπομπής κάνουν λόγο και για συνεχή σεξιστικά σχόλια με αναφορές του τύπου «Πώς έρχεσαι ντυμένη έτσι στη δουλειά και μας αναστατώνεις; Άντρες είμαστε...»

Πληροφορίες λένε ότι ετοιμάζεται μαζική καταγγελία που θα συζητηθεί πολύ. Η εκπομπή στην οποία συμμετέχει ο εν λόγω κύριος είναι μία εκπομπή υψηλής τηλεθέασης που έχει δείξει έντονα αντανακλαστικά (θα λέγαμε πως έχει σηκώσει και τη «σημαία») στο κίνημα #me Too. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν είναι πανελίστας, αλλά είναι πολύ γνωστό όνομα που ο κόσμος που παρακολουθεί συστηματικά τηλεόραση τον ξέρει καλά καθώς εμφανίζεται μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες για πολλά χρόνια. 

Μερικά από τα παράπονα μεταφέρθηκαν στην αρχισυνταξία της εκπομπής, όπου και έγιναν συστάσεις, λέγοντάς του ότι στο επόμενο δικαίωμα που θα δώσει, θα τεθεί εκτός εκπομπής. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ