2022-01-26 16:00:04
Φωτογραφία για Το οπλοστάσιο του Ολυμπιακού με τους κεντρικούς αμυντικούς



Δεν λέει κανείς ότι ο Σισέ… περισσεύει, στον Ολυμπιακό. Κάθε άλλο. Η δυνατότητα του Πέδρο Μαρτίνς να επιλέγει ανάμεσα σε Σισέ, Μανωλά, Σωκράτη, Μπα, Αβραάμ, όταν με το καλό ο Παπέ Σισέ αφήσει τη Σενεγάλη και το Καμερούν και επιστρέψει στο Ρέντη, σίγουρα γίνεται… πολυτέλεια. Ο Πορτογάλος έχει στη διάθεσή του ένα "οπλοστάσιο" από κεντρικούς αμυντικούς.

Σε βαθμό… υπερθετικό, ακόμη και χωρίς την παρουσία του Παπέ Σισέ! Η πληρότητα και ποιότητα του Ολυμπιακού στο κέντρο της άμυνας, έκανε την απουσία του Σισέ να περάσει πιο… χαλαρά. Ξαναλέμε. Δεν υπάρχει κανείς, πόσο μάλλον ο Μαρτίνς, που να λέει ότι… δεν χρειάζεται ο Ολυμπιακός τον Παπέ Σισέ. Ήταν ο πιο φορμαρισμένος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, σε άμυνα και επίθεση, πριν αναχωρήσει για το Κόπα Άφρικα και αυτό φυσικά δεν είναι εύκολο να το αντικαταστήσει ο Πέδρο. Η φόρμα στην άμυνα και τα γκολ, από έναν σέντερ μπακ, είναι τρομερά προσόντα για μια ομάδα και φυσικά ο Σισέ τα δίνει… άπλετα στον Ολυμπιακό, φέτος. Ωστόσο, με Μανωλά, Σωκράτη, Αβραάμ, Μπα, στα χέρια του, ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει εντέλει ότι η απουσία του Σισέ, για το Κόπα Άφρικα, είναι εκείνη η οποία κοστίζει… λιγότερο από άλλες
. Μπορεί ο Σισέ να έδινε πολλά στον Ολυμπιακό, πριν φύγει για το Καμερούν, αλλά η πλειάδα των κεντρικών αμυντικών που έχει στη διάθεσή του ο Μαρτίνς, του δίνουν πολλές και καλές λύσεις!

Πηγή: gavros.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ