2022-03-24 14:00:05
Φωτογραφία για Μάξιμος Μουμούρης: «Δεν έχω δηλώσει ποτέ 100% Έλληνας»

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη ο Μάξιμος Μουμούρης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σύζυγό του, Νάντια Γιαννακοπούλου, αλλά και το ρόλο του στη Γη της Ελιάς.

«Δεν είχα καμία σχέση μικρός με την υποκριτική, ούτε ποίημα στο σχολείο δεν έχω πει. Η σύζυγός μου έχει πει πως είμαι ο παιδικός της έρωτας. Έχει μεγαλύτερη ιστορία με έμενα, ευτυχώς που δεν την εντόπισα τότε. Η γυναίκα μου έκανε το πρώτο βήμα να με προσεγγίσει, κι εγώ δεν αντιστάθηκα, πώς να αντισταθείς στη Νάντια;

Είμαστε 14 χρόνια παντρεμένοι και μαζί 20. Ακόμα συνεχίζει να υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος και τον κρατάμε ανοιχτό. Με 4 γυναίκες είναι ένα φασαριόζικο σπίτι, άλλα είναι ωραίο. Κάποτε με ενοχλούσε και λίγο, άλλα τώρα σκέφτομαι πως σε δύο χρόνια δε θα υπάρχει», είπε αρχικά ο Μάξιμος Μουμούρης.

Ο Μάξιμος Μουμούρης είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω δηλώσει ποτέ 100% Έλληνας. Το κομμάτι το ιταλικό μέσα μου είναι πολύ έντονο και κάθε φορά που πηγαίνω στη δεύτερη πατρίδα μου νιώθω πάρα πολύ οικεία».







Όσο για το ρόλο του στη “Γη της Ελιάς”, ο Μάξιμος Μουμούρης λέει: «Είναι πρόκληση για μένα. Ο Κωνσταντίνος κρύβει ένα μεγάλο μυστικό και κάποια στιγμή θα βγει στο φως



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ