2022-05-14 14:45:07
Φωτογραφία για Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Ξεκάθαρα αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω τηλεόραση»



Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας αναφέρθηκε στην απόφαση να απέχει από την τηλεόραση, τις προτάσεις να αναλάβει πρωινή εκπομπή καθώς και την πολυτέλεια των «όχι» στη διαδρομή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου εξομολογήθηκε για το κομμάτι της τηλεόρασης πως «νιώθω πως σήμερα δεν υπάρχουν οραματιστές. Όταν έγιναν “Οι απαράδεκτοι” υπήρχε όραμα. Και δεν λέω για μας, αλλά για τους πιο πάνω. Όπως ο Γιώργος και η Φρόσω Ράλλη, που ήταν οι παραγωγοί. Τώρα νιώθω πως δεν υπάρχει όραμα και η πίστη πως έχουμε κάτι “ταξιδέψιμο”. Λέμε “πάμε να κάνουμε αυτό το σίριαλ που θα χτυπήσει το άλλο που πήγε καλά. Τι συνταγή είχε το άλλο που πήγε καλά;” Αυτό θα κάνουμε. Ξεκάθαρα αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω τηλεόραση».

Σου έχουν προτείνει να παρουσιάσεις πρωινό πρόγραμμα και αρνήθηκες – κάπου, μάλιστα, διάβασα πως η μαμά σου σου είχε πει «άσ’ το, παιδάκι μου, πού να ξυπνάς πρωί;».

Μου έχουν προτείνει να κάνω πρωινό 2, 3 φορές κιόλας. Κι η μαμά μου μου είχε πει «δεν είναι για σένα, παιδί μου». Μάλιστα, όταν της είπα τι χρήματα έδιναν, το βρήκε συγκλονιστικό αλλά ακόμα και τότε μου είχε πει κάτι τύπου «δεν είναι το παν τα λεφτά». Ήταν και Αλεξανδρινή η μαμά μου και ήταν κατά βάθος λίγο σνομπαρία. Δεν θα ήθελε και πολύ να με δει σε κάτι τέτοιο, πέρα από το να ξυπνάω πρωί, που παιδί της ήμουν και κάτι ήξερε.

Είχες την πολυτέλεια να λες «όχι» σε πράγματα που δεν σου ταίριαζαν;

Δεν είχα την οικονομική πολυτέλεια, αλλά είχα την ψυχική πολυτέλεια να πω «δεν το κάνω, ρε φίλε, κι ας μην πάρω αυτοκίνητο». Έτσι είμαι γενικά ως άνθρωπος και στις επιλογές μου για παρέες. Θα κάνω αυτό που βγαίνει από μέσα μου. Με τα φράγκα ήμουν πάντα «ΟΚ, δεν βαριέσαι, δεν θα τρελαθούμε κιόλας».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ