2022-05-25 09:40:04
Φωτογραφία για ALPHA: Ετοιμάζει νέα σειρά με τίτλο «Παράδεισος»...



Μπαράζ από νέες σειρές φαίνεται πως θα έχουμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Η φετινή χρόνια ανέδειξε νικητή την μυθοπλασία στην τηλεόραση, με αποτέλεσμα τα κανάλια να στρέφονται όλο και περισσότερο σε αυτήν. Και αφού αποκαλύψαμε τη νέα φιλόδοξη σειρά του MEGA, … «σειρά» παίρνει ο ALPHA! Ποια νέα, καθημερινή, σειρά ετοιμάζεται λοιπόν στον ALPHA, κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό (έως σήμερα), και ποιο το προσωρινό όνομα της; Δείτε αποκλειστικά!

Παράδεισος: Η νέα σειρά του ALPHA και η κίνηση ματ στη μυθοπλασία

Ο ALPHA ετοιμάζει Colpo Grosso  στη μυθοπλασία και το καθημερινό πρόγραμμα. Έχοντας ήδη στις τάξεις του την πιο επιτυχημένη φετινή σειρά, τον «Σασμό», η οποία συνεχίζει ακάθεκτη και του χρόνου, προσθέτει όπως ήδη γνωρίζουμε μια δεύτερη υψηλών προδιαγραφών με τίτλο «Αυτή η Νύχτα Μένει», αλλά και μια τρίτη σε ώρα έκπληξη!

Η νέα καθημερινή σειρά του ALPHA, η τρίτη κατά σειρά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, έχει τον  τίτλο «Παράδεισος». Το κανάλι έχει αρχίσει ήδη εντατικές επαφές με ηθοποιούς, ενώ αυτή τη στιγμή αναζητείται ο σκηνοθέτης που αποτελεί βασικό μέλημα της διοίκησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly, ο ALPHA θέλει να προσαρμόσει έτσι το πρόγραμμα του, ώστε αυτή η σειρά να έρθει νωρίτερα από τις 21:00, με πιθανότερο σενάριο το 20:00, ώστε να καλύψει όλο το διάστημα 20:00-23:00 (23:30). Μείνετε συντονισμένοι!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ