2012-06-28 21:56:03
Φωτογραφία για Υπάλληλοι του ομίλου Μπερλουσκόνι προμηθεύονταν κοκαΐνη
Ο 35χρονος Μάρκο Νταμιολίνι, ο οποίος συνελήφθη από καραμπινιέρους στο Μιλάνο με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, προμήθευε με κοκαΐνη... τουλάχιστο τρεις υπαλλήλους του τηλεοπτικού ομίλου Μέντιασετ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Οι υπάλληλοι με την σειρά τους, σύμφωνα με την εισαγγελία του Μιλάνου, διακινούσαν ναρκωτικά στα γραφεία της συγκεκριμένης τηλεοπτικής επιχείρησης.

Τα στούντιο και τα γραφεία του ομίλου, βρίσκονται στην περιοχή Κολόνιο Μοντσέζε, λίγο έξω από την ιταλική συμπρωτεύουσα.

Η διεύθυνση του ομίλου Μέντιασετ έχει υπογραμμίσει ότι «δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με τις παράνομες αυτές πρακτικές» και ότι στην δίκη θα ταχθεί εναντίον των συγκεκριμένων υπαλλήλων της.

Εκτός από τον Νταμιολίνι, συνελήφθησαν άλλα είκοσι ένα άτομα, που σχετίζονται με το όλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης.

Οι ναρκωτικές ουσίες εισάγονταν από την κεντρική Αμερική με επαφές με το Εκουαδόρ, με την συνεργασία της μαφίας της Καλαβρίας, της Ντρανγκέτα.


Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica, οι ιταλοί εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους και σειρά τηλεφωνικών, ηχογραφημένων συνομιλιών, στις οποίες γνωστά ονόματα του τηλεοπτικού προσκηνίου, φέρονται να συμπεριλαμβάνονται στους αγοραστές σκληρών ναρκωτικών.

Η εφημερίδα της Ρώμης κάνει αναφορά στον δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιαστή Μαουρίτσιο Κοστάντσο και στην σόου-γκερλ Πάολα Μπαράλε - στο παρελθόν οι δύο τους ήταν συμπαρουσιαστές της κυριακάτικης εκπομπής "Buona Domenica".

Δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν ενώπιον των δικαστικών τις επόμενες εβδομάδες.

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H τσίχλα κάνει κακό στη μνήμη!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H τσίχλα κάνει κακό στη μνήμη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ