2012-06-29 17:43:52
Φωτογραφία για Φαβορί η Ισπανία για τον τίτλο!
Το μεγαλύτερο γεγονός της σεζόν φτάνει στην κορύφωσή του! Το ζευγάρι του τελικού είναι πλέον γνωστό και έχει ενδιαφέρον να περιηγηθούμε στις αγορές για να διαπιστώσουμε τις τάσεις ενόψει της μεγάλης μάχης της Ισπανίας με την Ιταλία. Η Ισπανία δικαιολογεί μέχρι τώρα τον τίτλο του φαβορί, καθώς θυμίζουμε ότι ανταλλάσσονταν στο 3,90 για τον τίτλο του πρωταθλητή λίγο πριν από την έναρξη του τουρνουά. Η απόδοση στους Ίβηρες έχει πέσει, πλέον, στο 1,61 στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Αυτή που σίγουρα εξέπληξε πολλούς με την πορεία της ήταν η Ιταλία. Η απόδοση στη «Σκουάτρα Ατζουρα» είχε φτάσει στο 20,00 κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων όταν βρέθηκε κοντά στον αποκλεισμό από τα προημιτελικά. Εν συνεχεία, άγγιξε το 40,00 όταν στους «8» έχανε προσωρινά στη διαδικασία των πέναλτι από την Αγγλία. Και όμως οι Ιταλοί βρήκαν το δρόμο για τον τελικό και πλέον ανταλλάσσονται στο 2,62 για κατάκτηση του Euro 2012 στην Betfair.


Ως προς το 90λεπτο του τελικού, οι αγορές δίνουν το προβάδισμα στην Ισπανία στο 2,20, με τους Ιταλούς να παίζονται στο 4,10. Η πλειοψηφία των παικτών δεν περιμένει ιδιαίτερη παραγωγικότητα, με το under 2,5 γκολ να ανταλλάσσεται στο 1,50 και φαβορί τα σκορ 0-0 (7,00), 1-0 υπέρ της Ισπανίας (6,60) και 1-1 (7,60). Όσοι, πάντως, προβλέπουν ισοπαλία στο 90λεπτό μπορούν να επιλέξουν σε ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις την Ισπανία να κερδίσει στην παράταση (12,00) ή την Ιταλία να πάρει το ματς στα πέναλτι όπως το Μουντιάλ του 2006 (12,00).

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αγορές και τα ειδικά στοιχήματα του Euro 2012, επισκεφθείτε το www.betfair.com. Επίσης για την πληρέστερη ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και για τα υπόλοιπα σπορ, μπορείτε να μπείτε στο http://stoixima.betfair.com.

Επιπλέον, μέσα από το Twitter μπορείτε να παρακολουθήσετε Live την εξέλιξη του μεγάλου τελικού του Euro, τις μεταβολές στις αποδόσεις και ό,τι άλλο συμβαίνει στο Κίεβο! Κάντε Follow στο Betfair_Hellas και μπείτε στο παιχνίδι!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άντε να κλείνει ένα ένα..
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άντε να κλείνει ένα ένα..
Αυτοπεποίθηση ΤΩΡΑ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτοπεποίθηση ΤΩΡΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ