2012-06-30 02:26:02
Φωτογραφία για Το τελευταίο 24ωρο 6 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή του από πνιγμό
Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μόνο το τελευταίο εικοσιτετράωρο από πνιγμούς, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Λιμενικού Σώματος.

Ειδικότερα, χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Κορινός του νομού Πιερίας ένας 75χρονος, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στον ίδιο νομό, αλλά στην θαλάσσια περιοχή του Πλατωμώνα, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του άλλος ένας 75χρονος, ο οποίος διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε επίσης από τη θαλάσσια περιοχή Χρούσες Παλιουρίου Χαλκιδικής ένας 76χρονος, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Στην περιοχή της Χαλκιδικής χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν επίσης ένας 78χρονος (περιοχή Ν. Πλαγιών) και ένας 67χρονος (περιοχή Διονυσίου). Ο θάνατος και των δύο διαπιστώθηκε μετά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Παμφίλων Λέσβου, μία 75χρονη, η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βοστάνειο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ