2012-06-30 02:35:04
Φωτογραφία για Δεν σταματούν τα σκάνδαλα στην ΕΡΤ
Οι αποκαλύψεις για το μεγάλο φαγοπότι που είχε στηθεί στην κρατική ραδιοφωνία συνεχίζονται, και ενώ ο κόσμος μαστίζεται από την ανεργία και... μένει χωρίς φάρμακα, στην ΕΡΤ κάνουν εξωτερικές παραγωγές πολλών χιλιάδων ευρώ.

Όπως τονίστηκε νωρίτερα στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του EXTRA 3, στην ΕΡΤ κάνουν εκπομπές που στοιχίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ, όπως την "Οδύσσεια" του Νίκου Καζαντζάκη, οι οποίες αγοράστηκαν τον περασμένο Μάϊο.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουΐκ, ο οποίος δήλωσε: «Όταν με ενημερώσατε για εξωτερικές παραγωγές στην ΕΡΤνόμιζα πως εννοούσατε την τηλεόραση. Τώρα που ακούω πως μιλάτε για το ραδιόφωνο έχω μείνει άφωνος! Αυτά δεν γίνονται πουθενά».

Παρέμβαση έκανε στην εκπομπή και ο και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, ο οποίος έδωσε την άλλη οπτική πλευρά του θέματος αναφέροντας: «Δεν μπορεί να σταματήσει η ΕΡΤ να παράγει επειδή είμαστε σε μια μακρά προεκλογική περίοδο. Σε αυτήν την περίοδο πρέπει να σας πω ότι έχουμε ελαχιστοποιήσει τις αποφάσεις που παίρνουμε ειδικά για να μην στοχοποιήσουμε κάποιον. Με τον περιορισμό στις προσλήψεις εχουν αποδυναμωθεί πολύ και το τρίτο πρόγραμμα και η ΕΡΑ».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ