2023-04-02 08:30:03
Φωτογραφία για Ανατροπές και μεγάλες αλλαγες στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ
Το κανάλι του Φαλήρου σχεδιάζει επαναφορά της ενημέρωσης στην πρωινή ζώνη και μετακίνηση της Φαίης Σκορδά στις 11:30. «Κλειδί» ο ρόλος της Ζήνας Κουτσελίνη.

Σε νέο σχεδίασμά του προγράμματός του προχωρά ο ΣΚΑΙ για την προσεχή σεζόν, με προσθαφαιρέσεις, καραμπόλες αλλά και μετακινήσεις εκπομπών. Η οριστική αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από την καθημερινή ζώνη 15:00 με 17:00 και η έλευση του Μάρκου Σεφερλή ανακατεύουν εκ νέου την τράπουλα, ενώ το κανάλι του Φαλήρου εξετάζει διευρυμένη ανατροπή στο πρόγραμμα για να εξυπηρετήσει τη νέα του στρατηγική.

Η Φαίη Σκορδά και η εκπομπή της μετακινείται στις 11.30 από τη νέα σεζόν

Ξεκινώντας από το πρωί, επανέρχονται οι σκέψεις για «τράμπα» ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τους «Αταίριαστους». Στόχος του ΣΚΑΙ για τη νέα σεζόν είναι να επαναφέρει το πρόγραμμα στις... εργοστασιακές ρυθμίσεις, δηλαδή στην αρχική δομή που είχε από την έναρξη λειτουργίας του καναλιού έως και πέρυσι
. Με άλλα λόγια, επιστροφή στο σχέδιο «ενημέρωση σερί έως τις 12:00». Σύμφωνα με πληροφορίες ο σχεδιασμός της διοίκησης του ΣΚΑΙ -που βρίσκεται ακόμα επί χάρτου περιλαμβάνει την επαναφορά των «Αταίριαστων» στις 10 το πρωί, αλλά και τη μετακίνηση της Φαίης Σκορδά αμέσως μετά. Σύμφωνα με το νέο σενάριο, το «Πρωινό μας» ενδέχεται να διαρκεί μισή ώρα παραπάνω, με έναρξη στις 11:30 (αντί για τις 12:00), ώστε να ξεκινά στην «καρδιά» της πρωινής ζώνης.

Μετά τη Φαίη Σκορδά, εφόσον συμφωνήσει στη μετάθεση της εκπομπής της, θα ακολουθείτο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στις 14:00, ενώ για μετά τις 15:00 και στη θέση του Νίκου Μουτσινά προορίζεται η Ζήνα Κουτσελίνη. Οι επαφές του ΣΚΑΙ με την παρουσιάστρια του Star, που, όπως έχει αποκαλύψει η «R», ξεκίνησαν πριν από περίπου έναν μήνα, αφορούν αποκλειστικά τη ζώνη αυτή και όχι το 12:00-14:00. Η δημοσιογράφος, η οποία κλείνει πάντα μονοετή συμβόλαια και θα μιλήσει με To.Star μετά το Πάσχα, φέρεται να έχει πρόταση και από τον ΑΝΤΙ για τη ζώνη 16:00-18:00, κάτι που είχε εξεταστεί και πέρυσι.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πηγαίνει στον Σκάϊ;

Σε δηλώσεις της μάλιστα, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για το ενδεχόμενο να αλλάξει ζώνη την προσεχή σεζόν. Αυτό που μένει να δούμε είναι σε ποιο κανάλι θα υλοποιηθεί η χρονική μετατόπιση της εκπομπής της. Σε κάθε περίπτωση, τυχόν μεταγραφή της Ζήνας Κουτσελίνη είτε στον ΣΚΑΙ είτε στον ΑΝΤ1 ευνοεί το σενάριο μετακίνησης της Φαίης Σκορδά στις 11:30 με 14:00, καθώς δεν θα βρει «απέναντι» την άλλοτε μέντορά της. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, οριστικοποιείται ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα πάρει θέση στο πρόγραμμα στη ζώνη περίπου 17:00 με 19:00 με το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», στις 19:00 θα ακολουθεί ο «Μονομάχος» με τον Χρήστο Φερεντίνο ως lead-in των ειδήσεων, ενώ, παρά τις φήμες για αλλαγή ώρας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ θα παραμείνει στις 19:50.

Πηγή: Realnews

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ