2012-03-14 21:06:50
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Παραλίγο να χάσει την ζωή της απο το τσίμπημα αράχνης
Δεν θα μπορούσε ούτε να φανταστεί μία 20χρονη από το Τέξας την ταλαιπωρία που την περίμενε όταν μία δηλητηριώδης αράχνη «brown recluse» την τσίμπησε στο λαιμό. Η Νίκι Πέρεζ κατέγραψε την εξέλιξη του πρηξίματος στο πρόσωπό της και τη νέκρωση που προκλήθηκε σε ιστό στο αυτί της έπειτα από δύο εβδομάδες. Η Πέρεζ περίμενε στο αεροδρόμιο με τον φίλο της Έρικ και τη μητέρα του, όταν ένιωσε ένα τσίμπημα στο πίσω μέρος του μυαλού της.

«Μετά ένιωσα κάτι να σέρνεται πάνω στο πρόσωπό μου και το μάτι μου», αφηγήθηκε, «φώναξα στον Έρικ να με βοηθήσει κι εκείνος την έδιωξε από το πρόσωπό μου και τη σκότωσε».

Η μαμά του όμως, που είναι νοσοκόμα, αναγνώρισε το είδος της αράχνης και κατάλαβε πως το τσίμπημα δεν ήταν τόσο απλή υπόθεση.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά για την άτυχη κοπέλα. Άρχισε να εμφανίζει σημάδια νέκρωσης του δερματικού ιστού και το κεφάλι της άρχισε να πρήζεται τόσο που μετά από λίγο δεν μπορούσε να δει γιατί το μάτι της είχε κλείσει!


«Ήταν τρομακτικό αλλά με ανακούφιζε παράλληλα επειδή ο πόνος, που μέχρι τότε ήταν οξύς πίσω από το αυτί μου, άρχισε να μοιράζεται σε όλο το κεφάλι μου», λέει.

Όταν το αυτί της άρχισε να… αποσυντίθεται, επισκέφτηκε έναν ειδικό κι έμεινε πέντε μέρες στο νοσοκομείο. Οι γιατροί αφαίρεσαν χειρουργικά το νεκρό ιστό και της χορήγησαν στεροειδή.

Μπορεί η ταλαιπωρία της Πέρεζ να ήταν μεγάλη αλλά μεγάλη ήταν και η τύχη της: σε άλλες περιπτώσεις το τσίμπημα της συγκεκριμένης αράχνης έχει αποδειχθεί μοιραίο trelokouneli.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ