2012-07-01 09:44:56
Φωτογραφία για «Το λιγότερο 25.000 διαρκείας»
 

 

 

Η ΑΕΚ περιμένει από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και ο Ανδρέας Δημητρέλος τόνισε ότι χρειάζεται η υπέρβαση με 25.000 διαρκείας για να... βγει!

 

Την βοήθεια των απανταχού ΑΕΚτζήδων μέσω των εισιτηρίων διαρκείας περιμένει ο Ανδρέας Δημητρέλος, προκειμένου η ομάδα να πάρει σημαντική ανάσα επιβίωσης. Αυτό τόνισε άλλωστε ο πρόεδρος της ομάδας σε συζήτηση με οπαδούς στην Κομοτηνή, όπου βρέθηκε για να προωθήσει τα διαρκείας. Μέχρι στιγμής πάντως, έχουν πωληθεί λίγο πάνω από 5000.

«Χρειαζόμαστε το λιγότερο 25.000 διαρκείας. Με 20.000, μαθηματικά δεν βγαίνουμε με τίποτα. Όμως, αν φτάσουμε σε αυτό το νούμερο, τότε θα ποντάρουμε πολύ σε χρήματα θα έχουν συγκεντρωθεί στον λογαριασμό που υπάρχει», είπε ο Δημητρέλος, ο οποίος επιβεβαίωσε και την πώληση του Κλωναρίδη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια:

«Πιστεύω ότι είναι εφικτό να γίνει. Η εταιρεία με την οποία μιλάμε είναι η μεγαλύτερη κατασκευαστική στην Κίνα και πίσω της βρίσκεται μια από τις ισχυρότερες τράπεζες της χώρας».
tom-footballnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ