2012-07-04 06:57:02
Φωτογραφία για Γ. Σκιαδαρέσης: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ βασιλιάς» «Θα μπορούσα να δουλέψω οπουδήποτε»
Για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, για τις επιπτώσεις στο χώρο του θεάματος αλλά για το πώς βλέπει το μέλλον μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον Αχελώο tv και τον δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ βασιλιάς ήθελα απλά να ζήσω μια καλή ζωή με την οικογενειά μου». Η πρώτη έννοια και προτεραιότητα του γνωστού ηθοποιού, είναι τα παιδιά του και η κρίση φαίνεται να τον προβληματίζει πολύ: «Όταν έχεις παιδιά τα πράγματα είναι διαφορετικά είναι άθλιο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου θα ζήσουν χειρότερα από σένα».

Εμφανώς απαισιόδοξος αλλά και ανήσυχος για το τι θα αντιμετωπίσουν οι επόμενες γενιές τόνισε επίσης :«Η φυλή μας έχει μάθει να ζει πολύ για το εγώ και να επιμένει για αυτό, ήμουν αισιόδοξος ότι θα αλλάξουν τα πράγματα αλλά πλέον δεν είμαι» , ενώ παράλληλα μίλησε για το πολιτικό σύστημα της χώρας: «Εξακολουθούμε να είμαστε θύματα των πολιτικών αλλά και του ίδιου του εαυτού μας θα πρέπει να δούμε ποιοι μας κοροιδεύουν και να αξιολογήσουμε με μια πιο ρεαλιστική ματιά την κατάσταση ξεκινώντας πρώτα από εμάς τους ίδιους».


"Θα μπορούσα να δουλέψω οπουδήποτε"

Ο κ.Σκιαδαρέσης σημειώνοντας μια σταθερή πορεία στην καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια υπογράμμισε ότι την αναγκαιότητα να είσαι προσγειωμένος σχολιάζοντας την τρέχουσα κατάσταση στο χωρό του θεάματος και της τηλεόρασης ειδικότερα: "Δεν έχουμε επιλογές πια, είμαστε απλήρωτοι, και φτάνουμε στο σημείο να θεωρούμε τύχη να δουλεύεις και να πληρώνεσαι, αν δεν είχα δουλεία θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε» ανέφερε.

Δείτε τo Βίντεο
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ