2012-07-06 11:02:04
Φωτογραφία για Κάτω Αχαία: Εμπλοκή και Τραπεζών με πλαστές εγγυητικές -Σε τριάντα ανήλθαν οι συλλήψεις - Κατασχέθηκαν δώδεκα νταλίκες με λαθραίο εμπόρευμα
Για δεύτερη νύχτα οι αστυνομικές αρχές σάρωσαν την περιοχή της Κάτω Αχαΐας. Αυτή την ώρα δώδεκα νταλίκες μεταφέρονται στην Αθήνα, γεμάτες με λαθραία προϊόντα όπως ανεμιστήρες, οικιακά σκεύη, χαλιά, ρούχα που... είχαν εισαχθεί από την Κίνα και ρούχα μαϊμού αφού βρέθηκαν χωρίς παραστατικά και κατασχέθηκαν.

Και οι απίστευτες ανακαλύψεις του ΣΔΟΕ για το κύκλωμα συνεχίζονται, αφού βρέθηκε άτομο που εμπλέκεται στο κύκλωμα να έχει στην κατοχή του 58 ακίνητα, ενώ έκανε φορολογική δήλωση για εισοδήματα 20.000 ευρώ!

Την ίδια ώρα σωρεία ερωτημάτων εγείρονται και για τον ρόλο πιστωτικών ιδρυμάτων για το πώς αποκτούσαν εγγυητικές επιστολές -οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σωρεία πλαστών εγγυητικών επιστολών- και μπλοκ επιταγών. Τίθεται θέμα εμπλοκής στελεχών τραπεζών σε Ελλάδα και Κίνα.

Και όλα αυτά αποκαλύπτονται τώρα, αφού τώρα άφησαν τις αρμόδιες αρχές -αστυνομία και ΣΔΟΕ- να κάνουν τη δουλειά τους. Γιατί αυτή η ιστορία αποτελούσε κοινό μυστικό για χρόνια για το τι παίζεται στην Κάτω Αχαΐα, αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν έκανε τίποτα.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ Ο ΓΟΥΕΪΦΕΡ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ Ο ΓΟΥΕΪΦΕΡ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ