2012-07-09 08:59:01
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ... DEAL ΜΕ ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το... μπαμ με την απόκτηση του Στάνκοβιτς είναι έτοιμος να κάνει, σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Ολυμπιακός με τον έμπειρο παίκτη ν' αφήνει την Ίντερ και τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Λούκιτς, να κάνει όνειρα για Στάνκοβιτς και... Πάντελιτς!

Οι Σέρβοι και πιο συγκεκριμένα η "Zurnal" στέλνουν τον πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα και νυν της Ίντερ, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, στο Λιμάνι και τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με το δημοσίευμα του συγκεκριμένου εντύπου ο έμπειρος μέσος, αν και ορισμένα ΜΜΕ εμφανίζονταν βέβαια για την παραμονή του στο Μιλάνο και την Ίντερ, φέρεται αποφασισμένος ν' αποχωρήσει και παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και την επέμβαση που έκανε στον αχίλλειο είναι αποφασισμένος να βρει νέα ομάδα.

Το δημοσίευμα επικαλείται ελληνικές πηγές και υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά αλλά και πολύ προσεκτικά τον Στάνκοβιτς, περιμένοντας να δει πότε θα τερματίσει την συνεργασία του με την Ίντερ.


Όταν θα γίνει αυτό οι ερυθρόλευκοι θα είναι έτοιμοι να του προσφέρουν διετές συμβόλαιο. Ρόλο-κλειδί στην υπόθεση έχουν τόσο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς όσο και ο Μάρκο Πάντελιτς, οι οποίοι συνδέονται προσωπικά με τον Στάνκοβιτς με τον οποίο έχουν ήδη μιλήσει, οπότε η συμφωνία δεν θα είναι τόσο δύσκολο να κλείσει. Ειδικά ο Πάντελιτς θα ήθελε πολύ να τον έχει συμπαίκτη του.

Το κείμενο έχει προσελκύσει και σχόλια Σέρβων οπαδών που θεωρούν λογικό το να υπάρχει τέτοιο σενάριο καθώς σε μία τέτοια περίπτωση ο Στάνκοβιτς θα πάει σε μία ομάδα που έχει να του δώσει και λεφτά και κίνητρο και μάλιστα κάποιοι δεν κρύβουν τον έντονο προβληματισμό τους για τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί στον Ερυθρό Αστέρα.

Παράλληλα και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σερβία ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Λούκιτς, ονειρεύεται την επιστροφή των Στάνκοβιτς και Πάντελιτς στον σύλλογο και το ποδόσφαιρο της χώρας και μάλιστα θα ήθελε αυτό να συμβεί φέτος. Ωστόσο εκείνο που επισημαίνεται είναι πως το πλάνο που έχει κατά νου ο Λούκιτς δεν είναι εφικτό λόγω της οικονομικής κατάστασης του σωματείου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ