2012-07-10 00:08:20
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΛΙΓΟ... «ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ»!
Ο Γιώργος Πρίντεζης σε μία διαφορετική συνέντευξη μίλησε στο MTV για τον Ολυμπιακό, την κρίση στην χώρα μας, τα τρελά γούρια του και το στήριγμα του που είναι η Βιβή Τσιάμη!

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στα Everyday Girls του MTV αρχικά για το πως έγινε Ολυμπιακός: «Όλη η οικογένειά μου, από θείους, ξαδέλφια μέχρι και φίλους είναι όλοι Παναθηναϊκοί. Εγώ δεν ξέρω πώς έγινα Ολυμπιακός, ίσως από αντίδραση. Η μαμά μου δεν έρχεται ποτέ στο γήπεδο, δεν την αφήνω. Από μικρός το κάνουμε έτσι και τώρα δεν αλλάζει, το έχω και για γούρι».

...για το τελευταίο καθοριστικό καλάθι στον τελικό της Κωνσταντινούπολη: «Δεν θεωρώ ότι η κατάκτηση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ήταν επίτευγμα δικό μου, ήταν κάτι το οποίο έγινε μέσω ομαδικής δουλειάς. Ήρθε η μπάλα στα χέρια μου, σούταρα και αυτό που είπα και το έχω ξαναπεί ήταν ο Θεός και η Παναγία μαζί μας για να μπει το καλάθι και τελικά μπήκε. Αλλά από εκεί και πέρα δεν είναι ένα προϊόν δικιάς μου δουλειάς μόνο. Μπορεί να ήμουν εγώ στο τέλος και είναι άσχημο να έχει επικεντρωθεί όλη προσοχή στο τελευταίο καλάθι ενώ όλη η ομάδα είχε καταβάλει τεράστια προσπάθεια να γυρίσουμε ένα παιχνίδι το οποίο θεωρούνταν χαμένο», για να συνεχίσει:


«Η συγκεκριμένη ομάδα φέτος είχε ψυχή, είχε ενέργεια και ήμασταν μια παρέα. Όλα αυτά μαζί συνετέλεσαν στο να παρουσιάζουμε ένα τόσο καλό σύνολο μέσα στο γήπεδο όπου χαιρόταν πάνω από όλα να το βλέπει ο κόσμος.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές βαριόμαστε να βλέπουμε το πρόσωπο ο ένας του άλλου. Δηλαδή πολλά πρωινά ,με την Εθνική πλέον και αυτό που λέμε ο ένας στον άλλο είναι μια κλισέ φράση «πάλι την φάτσα σου θα δω;». Αστειεύομαι, είναι ωραίο να είσαι παρεά!».

... για το τι είναι όμως αυτό που τον κρατάει αυτή τη δύσκολη περίοδο στη χώρα μας: «Η Ελλάδα είναι η Ελλάδα κακά τα ψέματα. Είναι παράδεισος! Πρώτα από όλα όπου και να πας η παρέα είναι το πιο σημαντικό. Από εκεί και πέρα εντάξει έχουμε δύο προνόμια σαν χώρα τα οποία τα ζηλεύουν πάρα πολύ κατά την γνώμη μου, η θάλασσα και ο ήλιος. Όλοι ξέρουμε πάνω κάτω όλοι ποια είναι αυτά, που κάνουν την Χώρα μας μοναδική. Άσχετα αν την έχουμε καταντήσει έτσι. Πιστεύω ότι οι βασικοί κανόνες είναι αυτοί που λείπουν. Δηλαδή αυτό που είχα στην Ισπανία και μου άρεσε, και σε εμένα και της κοπέλας μου ήταν οι απλοί κανόνες ζωής. Το ότι έβγαινες έξω, έπαιρνες το ποδήλατο σου, δεν φοβόσουν μήπως σε πατήσει ο άλλος, έβαζες τα ακουστικά σου, άκουγες την μουσική σου και περπατούσες ή κυρίως για τα παιδιά υπάρχουν μεγαλύτεροι χώροι αναψυχής και χώροι σαν πάρκα που περνάνε πιο ευχάριστα τις ώρες τους».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Βιβή Τσιάμη: «Κακά τα ψέματα στον αθλητισμό χρειάζεσαι το στήριγμά σου. Μετά από την τόσο μεγάλη ένταση στο παρκέ, πρέπει να πηγαίνεις να ξεσπάς κάπου αν μπορώ να το πω έτσι ή να ηρεμείς. Παίζει ρόλο να βρεις τον σωστό άνθρωπο να μπορέσει να κοντρολάρει τα πράγματα γιατί η ζωή που περνάμε έχει πάρα πολλή ένταση και έχουμε και εμείς τα πάνω μας και τα κάτω μας. Πιστεύω ότι ο γάμος για τον κάθε άνθρωπο δεν είναι στα σχέδια του, έρχεται. Ούτε εμένα είναι στα σχέδια μου αλλά κάποια στιγμή καλώς εχόντων των πραγμάτων, την υγειά μας να έχουμε, γιατί όχι;»

Τέλος μίλησε για τα γούρια του: «Θα γελάσετε, αλλά πριν από αγώνα ακούω συγκεκριμένα τραγούδια. Είναι αστεία τα τραγούδια που ακούω αλλά επειδή μου βγήκε τα ακούω πάντα πριν από κάθε αγώνα. Είναι το «Βουνό» σε version Νταλάρα και η Φραγκοσυριανή!» και για τα τατουάζ του:

«Καλό είναι κοιτάς εκεί που πραγματικά πιστεύεις ότι μπορείς να πας» και «δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις αλλά πρέπει να ξανασηκωθείς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ