2012-07-10 20:06:04
Φωτογραφία για Ειδικά αμαξίδια για ΑΜΕΑ σε παραλίες του δήμου Χανίων
Στην τοποθέτηση αμαξιδίων θαλάσσης για ΑμεΑ, σε πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου Χανίων, προχώρησε το προηγούμενο διάστημα η Δημοτική Αρχή και πιο συγκεκριμένα στις παραλίες... της Νέας Χώρας, των Αγίων Αποστόλων και στο Μαράθι.

Όπως μάλιστα ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, η Δημοτική Αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευκόλυνση και βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και στο πλαίσιο αυτό πιστεύουμε πως τα αμαξίδια που προμηθευτήκαμε ως Δήμος θα συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας τη δυνατότητα στα ΑμεΑ να χαρούν το κολύμπι και τις παραλίες του Δήμου μας, προσεγγίζοντας δίχως δυσκολία τη θάλασσα.

Από την πλευρά της, η αρμόδια αντιδήμαρχος Χρυσούλα Χατζηδάκη επισήμανε την άψογη συνεργασία που έχει ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Αρχή με το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Χανίων, ενώ συμπλήρωσε ότι η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου έχει ήδη αποστείλει ενημερωτικό έγγραφο προς το Σύλλογο Ξενοδόχων προκειμένου να ενημερώσει τους επισκέπτες με Αναπηρία για τη δυνατότητα χρησιμοποίησης του εν λόγω εξοπλισμού.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ