2012-07-11 00:08:50
Φωτογραφία για 43χρονη έκαψε τον σύντροφο της την ώρα που κοιμόταν
Σύμφωνα με το δικαστήριο του Στόκπορτ, η 43χρονη Helen Green κατηγορείται ότι έχυσε εύφλεκτο υγρό στα ρούχα του συντρόφου της... Robert McAlees, και στη συνέχεια άναψε με αναπτήρα τα ρούχα του άτυχου άνδρα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία και φώναζε «Καίγομαι, καίγομαι!». Οι γείτονες τον είδαν να τρέχει και να ουρλιάζει φλεγόμενος, έξω από το σπίτι του, στο Στόκπορτ του Μάντσεστερ.

Οι γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο και ο άτυχος άνδρας βρήκε μαρτυρικό θάνατο το επόμενο πρωί από εγκαύματα που κάλυπταν έως και το 90% του σώματος του. Η 43χρονη, μητέρα δύο παιδιών από προηγούμενη σχέση, αρνείται τις κατηγορίες.

Η Helen Green κατηγορείται ότι ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου κοιμόταν ο σύντροφος της, έριξε οινοπνευματώδη υγρό στα ρούχα και το κρεβάτι του και στη συνέχεια τα άναψε με αναπτήρα.

«Από τη στιγμή που έκανε κάτι τέτοιο, η εισαγγελία λέει, ότι είχε την πρόθεση να τον τραυματίσει ή ακόμα και να τον σκοτώσει, και ως εκ τούτου θεωρείται ένοχη για δολοφονία», δήλωσε ο συνήγορος του άτυχου άνδρα.

«Ένας άνδρας ουρλιάζει. Έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Νομίζω ότι ακούω και μια γυναικεία φωνή», ήταν τα λόγια του γείτονα όταν κάλεσε το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τα δικαστήριο και οι δύο άνθρωποι ήταν αλκοολικοί.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ