2012-07-11 16:31:55
Φωτογραφία για «Θα σκοτώσω εσένα και τα παιδιά σου»!
Απίστευτες καταγγελίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες μέλος της Κοινωνίας Μελών Άρη απείλησε τον πρόεδρο του Φορέα, Άγγελο Γρόλιο ότι θα τον σκοτώσει, αν η ομάδα δεν μπει στο άρθρο 99!

Το συγκεκριμένο περιστατικό κατήγγειλε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης στο «Αθλητικό Metropοlis», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «”Αν δεν μπούμε στο άρθρο 99 θα πάρω ένα πιστόλι και θα σκοτώσω πρώτα τα παιδιά σου και μετά εσένα”. Αυτή ήταν η ατάκα που χρησιμοποίησε το μέλος του δ.σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη, ο οποίος αμέσως μετά πέταξε καρέκλα στον Άγγελο Γρόλλιο»!

Όσο για τον πρόεδρο της ΚΜΑ δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός, λέγοντας πως: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Ουδέν σχόλιο. Δεν θέλω να τοποθετηθώ σε τέτοια θέματα».

Σχετικά με το σημερινό Δ.Σ. του Φορέα, ο Άγγελος Γρόλιος είπε ότι: «Δεν περιμέναμε τέτοια προβλήματα, αλλά προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα κρίσιμο ΔΣ σήμερα για να τα συζητήσουμε. Δεν έχω να πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να συζητηθούν διάφορα θέματα στη συνάντηση που θα έχουμε».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ