2012-07-11 16:33:42
Φωτογραφία για Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Πάνκο
Ο μάνατζερ του Άντι Πάνκο, Μίσκο Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sport24.gr και μέσω Twitter ανέφερε πως είναι οριστική η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε πρώτο ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Άντι Πάνκο και λίγες ώρες αργότερα ο μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε αυτό το ρεπορτάζ.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o μάνατζερ του παίκτη, ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του παίκτη στον Παναθηναϊκό, για τη νέα σεζόν με την εξής φράση:.

"Ο Άντι Πάνκο, ο τοπ σκόρερ και πολυτιμότερος παίκτης της ισπανικής λίγκας, θα παίξει στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν".

Ο Μανόλης Παπαμακάριος ήταν συγκάτοικος του Άντι Πάνκο στις αποστολές της Λαγκούν Άρο, καθώς έμεναν στο ίδιο δωμάτιο και είναι πολύ καλός φίλος του. Μόνο τα καλύτερα είχε να πει στο Sport24.gr για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού  "Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, πολύ αθλητικός, εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός και με πολύ αποτελεσματικό τρίποντο. Του αρέσει να ποστάρει και αυτό θα βοηθήσει τη φιλοσοφία του Αργύρη Πεδουλάκη", σχολίασε o Mανώλης Παπαμακάριος και συνέχισε:

"Σε όλα τα μεγάλα ματς ήταν πάντα εκεί και έχει βάλει πολλά τρίποντα στα μεγάλα ματς, όντας καθοριστικός. Είναι πολύ καλή προσθήκη για τον Παναθηναϊκό".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ