2012-07-13 14:57:11
Φωτογραφία για Μαφιόζοι Πακιστανοί δρουν στην Κρήτη!
Τον μίτο που θα τους οδηγήσει στη δράση κυκλωμάτων αλλοδαπών, κυρίως Πακιστανών, που δρουν με μαφιόζικες τακτικές στην κρητική ύπαιθρο αναζητούν αξιωματικοί της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. Η χθεσινή υπόθεση απαγωγής νεαρού Πακιστανού που βρέθηκε αλυσοδεμένος στην περιοχή του Πλακιά, νότια του Ρεθύμνου, ήρθε να ενισχύσει τις πληροφορίες που επεξεργάζεται ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας και έχει σημείο αναφοράς σπείρες από το Πακιστάν που έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, η υπόθεση του νεαρού που βρέθηκε αλυσοδεμένος στον Πλακιά μπορεί να αποτελέσει την άκρη του νήματος και για αυτό το λόγο, ανώτατοι αξιωματικοί της αστυνομίας παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις αλλά και το τι ισχυρίζονται οι πέντε «φρουροί» του νεαρού Πακιστανού που συνελήφθησαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα και με εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για μια ιδιαίτερη μορφή εγκληματικότητας που χαρακτηρίζει ειδικά τους Πακιστανούς. Έχουν καταγραφεί μάλιστα περιπτώσεις που κάνουν απαγωγές στην Ελλάδα και ζητάνε λύτρα από τις οικογένειες στο Πακιστάν!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ