2012-07-15 23:25:02
Φωτογραφία για ΘΕΜΑ... ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ!
Σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικές μέρες ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟ θα κάνουν τα πάντα για να μην δουν τον Στράτο Περπέρογλου στα κόκκινα... (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όλο θέμα της παραμονής του Στράτου Περπέρογλου έχει εξελιχθεί σε θέμα τιμής για τον "πράσινους", ενώ ενδιαφέρον για τον 28χρόνο φόργουορντ έχει εκφραστεί από Αρμάνι Μιλάνο και Γαλατάσαραϊ.

Οι «πράσινοι», όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", αναμένεται να καταθέσουν νέα, βελτιωμένη πρόταση στον Περπέρογλου με σκοπό να τον πείσουν να πει το ναι στην ανανέωση του συμβολαίου του. Αρχικά ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να προχωρήσει χωρίς τον Περπέρογλου, λόγω των υψηλών – σύμφωνα με την διοίκηση των «πρασίνων» - απαιτήσεων του, που ανέρχονται στα 600.000 ευρώ ετησίως.

Στην πορεία, όμως, οι «πράσινοι» διαφοροποίησαν την στάση τους και αποφασίσαν να δώσουν... «μάχη» για την παραμονή του 28χρόνου φόργουορντ. Οι λόγοι της αλλαγής της στάσης του "τριφυλλιού" είναι η εμπλοκή του Ολυμπιακού στην υπόθεση και το δεδομένο ότι ο Περπέρογλου είναι Έλληνας παίκτης, που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και έχει παραστάσεις υψηλού επιπέδου.


Επιπλέον ο παίκτης δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα με τον χαρακτήρα του στην ομάδα, ενώ αγωνιστικά μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις, καθώς έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί σε τρεις θέσεις. Στο «δύο», στο «τρία» και στο «τέσσερα» σε χαμηλά σχήματα.

Είναι χαρακτηριστικό για την πρόθεση του Παναθηναϊκού να κρατήσει τον 28χρόνο φόργουορντ στο δυναμικό του ότι οι «πράσινοι» δεν θα προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφική κίνηση, πριν την οριστική κατάληξη της υπόθεσης του Περπέρογλου. Και αυτό, γιατί ενδέχεται να χρειαστεί οικονομική υπέρβαση για να παραμείνει ο Περπέρογλου στο ΟΑΚΑ και να διαφοροποιηθούν τα προηγούμενα οικονομικά δεδομένα σχετικά με το συνολικό μπάτζετ της ομάδας. Οι πληροφορίες του δημοσιεύματος από τον Παναθηναϊκό, αναφέρουν επίσης ότι υπάρχει προσέγγιση των δύο πλευρών, καθώς οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους και ο Περπέρογλου να ρίξει τις αρχικές απαιτήσεις του.

Και όλα αυτά γιατί μπήκε στη μέση ο Ολυμπιακός Ενώ την ίδια ώρα, έντονο ενδιαφέρον για τον 28χρόνο φόργουορντ δείχνουν δύο ομάδες του εξωτερικού. Πρόκειται για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία δείχνει διάθεση να ικανοποιήσει οικονομικά τον Περπέρογλου και να προσθέσει τρίτο Έλληνα παίκτη στο ρόστερ της, μετά τους Αντώνη Φώτση, Γιάννη Μπουρούση και την Γαλατάσαραϊ, που αναζητεί «τριάρι» στην αγορά και έχει ενδιαφερθεί, επίσης, για τον Μάρκο Κέσελ.

Σε περίπτωση, που ο Παναθηναϊκός δεν πείσει τον Περπέρογλου να παραμείνει, αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Γιόνας Μασιούλις, του 27χρόνου Λιθουανού φόργουορντ, ο οποίος αγωνίστηκε στους τελευταίους μήνες της περασμένης σεζόν στην Σιένα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ισπανία - Ελλάδα 1-0 [Τελικό]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ισπανία - Ελλάδα 1-0 [Τελικό]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ