2012-07-15 23:31:56
Φωτογραφία για Μένουν στη Σίτι οι Τέβες-Ντζέκο,σύμφωνα με Μαντσίνι
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ξεκαθάρισε πως οι Τέβες και Ντζέκο δεν θα φύγουν φέτος από τη Μάντσεστερ Σίτι, στέλνοντας σαφές μήνυμα στους υποψήφιους μνηστήρες μεταξύ των οποίων και η Μίλαν.

Με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να οδεύει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- προς την Παρί Σεν Ζερμέν, τα ρεπορτάζ θέλουν τη Μίλαν να ενδιαφέρεται έντονα για τους Κάρλος Τέβες (πρωτίστως) και Έντιν Ντζέκο (πρώτη εναλλακτική λύση) ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του Ίμπρα, όμως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει διαφορετική άποψη "Ο Ντζέκο και ο Τέβες θα μείνουν στη Σίτι. Είμαστε μεγάλη ομάδα και προσπαθούμε να κρατήσουμε όλους τους μεγάλους παίκτες.

Δεν είναι εύκολο αλλά θα μείνουν εδώ. Υπάρχει ένα σημαντικό σχέδιο εδώ, για αυτό μάλιστα απέρριψα και πρόταση που είχα από την Εθνική Ρωσίας", τόνισε ο Ιταλός τεχνικός στο "Sky Italia", και πρόσθεσε:

"Μας λείπουν ακόμα μερικοί παίκτες για να φτάσουμε στο επίπεδο των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Επίσης θα πρέπει η νοοτροπία μας να βελτιώνεται σεζόν με σεζόν".


Σε περίπτωση πάντως που οι δύο παίκτες παραμείνουν στο "Etihad Stadium" θα έχουν δυνατό συναγωνισμό για μία θέση στην ενδεκάδα ελέω του Μάριο Μπαλοτέλι, με τον τεχνικό των "πολιτών" να εκφράζει την άποψη ότι η νέα σεζόν θα είναι η πλέον καθοριστική για τον 21άχρονο φορ.

"Ο Μπαλοτέλι θα πρέπει να είναι ευγνώμων στον εαυτό του για το τεράστιο ταλέντο που διαθέτει. Δεν θα πρέπει να χαραμίσει χρόνο σε μή ποδοσφαιρικά θέματα.

Η νέα σεζόν θα πρέπει να είναι καθοριστική για αυτόν. Ο Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ινιέστα δουλεύουν σκληρά κάθε ημέρα για να μείνουν στην κορυφή και εκείνος μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εξωγήινοι στην Ελλάδα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εξωγήινοι στην Ελλάδα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ