2012-07-16 00:47:17
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ - ΕΛΛΑΔΑΣ U-19
Θριαμβευτικά ήταν τα λόγια των Ισπανικών ΜΜΕ για τη νίκη της ομάδας τους με 1-0 επί της αντίστοιχης της Ελλάδας στον τελικό u 19.

As: «Πρωταθλητές Ευρώπης η ομάδα κάτω των 19», αναφέρει ο τίτλος της As για να γράψει στον πρόλογό της: «Το τέρμα του Γιεσέ Ροντρίγκεζ μετά από πάσα του Ντελοφέου έδωσε τον έκτο τίτλο στην ομάδα που ήταν πολύ καλύτερη από την Ελλάδα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Marca: «Ακόμα μία γενιά πρωταθλητών» αναφέρει η Marca στον τίτλο της για να συνεχίσει: «Η Ισπανία έγινε για έκτη φορά πρωταθλήτρια στο under 19 επικρατώντας 1-0 της Ελλάδας. Ένα τέρμα από τον Γιεσέ Ροντρίγκεζ στο 80’ απέδωσε δικαιοσύνη».

Sport: Η καταλανική Sport ασχολήθηκε περισσότερο με την εμφάνιση του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ντελοφέου: «Πρωταγωνιστής στη νίκη ο Ντελοφέου».

El Mundo Deportivo: «Εξαπρωταθλήτρια η Ισπανία» αναφέρει στον τίτλο της η El Mundo Deportivo για να συνεχίσει: «Από το ξεκίνημα η Ισπανία ήταν καλύτερη και επικράτησε της Ελλάδας στον τελικό. Οι «κόκκινοι» πρόσθεσαν ακόμα έναν τίτλο στην ιστορία της ομάδας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ