2012-07-16 04:03:10
Φωτογραφία για Ένα πάντα κάνει… τα πάντα για να δροσιστεί!
Τις τελευταίες μέρες ο υδράργυρος έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ ανόδου, τόσο πολύ, μάλιστα, που ένα 8χρονο πάντα σε ζωολογικό κήπο της Κίνας τα βρήκε… σκούρα! Η Wei Wei, όπως ονομάζεται το συμπαθές τετράποδο, είδε κι απόειδε από τη ζέστη, αναζητώντας εναγωνίως έναν τρόπο για να δροσιστεί!

Οι υπεύθυνοι στο Ζωολογικό Κήπο Wuhan στην επαρχία Hubei της Κίνας έκαναν το θαύμα τους, λυτρώνοντας το ζώο από τον καύσωνα. Τοποθέτησαν μεγάλα κομμάτια πάγου στο κλουβί του και επέτρεψαν στο πάντα να κάνει μερικές βουτιές στην… πισίνα!

Λόγω της γούνας τους τα πάντα έχουν συνηθίσει να ζουν σε ψυχρότερες θερμοκρασίες και έτσι μια βουτιά στα δροσερά νερά ήταν ό,τι έπρεπε για την Wei Wei. Η ίδια, μάλιστα, έδειξε την προτίμησή της στους… πάγους, καθώς ξάπλωσε πάνω τους για πολλή ώρα και δεν ήθελε να σηκωθεί!

Επιπλέον, της έδωσαν μερικά καρότα, τα οποία -για περισσότερη δροσιά- τα τοποθέτησαν επάνω στους πάγους! Αυτό, μάλιστα, ήταν το πιο λαχταριστό σνακ για το πάντα, που τα μασουλούσε όλη μέρα εν είδει… γρανίτας! Έτσι για να πείρνουμε κι εμείς καμιά ιδέα!
perierga.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ