2012-07-16 07:51:42
Φωτογραφία για Ο Νατανιάχου επιβεβαιώνει την αποτροπή κτυπήματος Με δήλωση του ο ισραηλινός πρωθυπουργός επιβεβαίωσε τη σοβαρότητα της υπόθεση
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου έκανε λόγο για τρομοκρατία χωρίς σύνορα, κατονομάζοντας ταυτόχρονα ως υπεύθυνη την Ιρανική τρομοκρατία που απλώνει τα πλοκάμια της και στην Κύπρο, κατά ισραηλινών συμφερόντων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τρομοκράτης που συνέλαβε πρόσφατα η κυπριακή Αστυνομία στη Λεμεσό συνδέεται με την Χιζμπολάχ και φαίρεται να αποφάσισε να μιλήσει Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ καλεί τη διεθνή κοινότητα να πολεμήσει τον μεγαλύτερο εξαγωγέα τρομοκρατίας στον κόσμο, όπως αποκαλεί το Ιράν.

Στην Κύπρο, ο τρομοκράτης περνά από εξαντλητικές ανακρίσεις τόσο από τα μέλη του ΤΑΕ όσο και από τους μυστικούς πράκτορες της Μοσάντ που βρίσκονται στο νησί.

«Να αφήσουμε την υπόθεση να τελειώσει, να αφήσουμε τους ανακριτές να τελειώσουν την υπόθεσή τους και να δούμε που θα καταλήξουμε«αναμένεται να τελειώσει η ανάκριση γι' αυτό έχει εκδοθεί και το ένταλμα προσωποκράτησης», δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Λουκάς Λουκά.


Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αφού σύμφωνα με έγκυρη αστυνομική πηγή ο Λιβάνιος τρομοκράτης, αποφάσισε να μιλήσει.

Ήδη, φαίνεται να έχει δώσει στοιχεία και κατευθυντήριες γραμμές για τις κινήσεις του και το σχεδιαζόμενο τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης υπέδειξε πάντως ότι πρόκειται για σοβαρή και λεπτή υπόθεση, στην οποία η δημοσιότητα θα κάνει κακό.

«Δεν είναι συγκεκριμένα με το Ισραήλ που έγινε η συνεργασία αλλά με ξένες υπηρεσίες Υπήρξε μια συνεργασία, πληροφορίες και καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε.

Τα ισραηλινά Μέσα Ενημέρωσης κάνουν λόγο για σχεδιαζόμενο χτύπημα σε αεροσκάφος ισραηλινών συμφερόντων, σύμφωνα πάντοτε με τα στοιχεία που βρέθηκαν στην κατοχή του 24χρονου Λιβάνιου.

Επιπλέον σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους, οι Κυπριακές Αρχές, ο τρομοκράτης φέρεται να κατέγραφε κινήσεις ισραηλινών που εργάζονται στην Κύπρο, καθώς και δρομολόγια λεωφορείων.

http://www.ikypros.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ