2012-07-17 11:45:16
Φωτογραφία για Μεταγραφική σύσκεψη
Μεταγραφική σύσκεψη θα έχουν σήμερα η διοίκηση του Άρη με τον Μάκη Κατσαβάκη για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας.

Οι μέρες περνούν και έχουν παρατηρηθεί σημαντικές ελλείψεις σε ιδιαίτερα σημαντικές θέσεις της ενδεκάδας.

Ο Σερραίος τεχνικός και οι διοικούντες την ΠΑΕ θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν για τους τρεις παίκτες άνω των 24 ετών που μπορούν να αποκτηθούν, ύστερα από τη σχετική απόφαση της ΕΠΟ.

«Μέχρι να αναχωρήσουμε για την Ιταλία, θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε και τη μια -αν όχι τις δυο μεταγραφές- για τους παίκτες άνω των 24, ώστε μέσα και από τα φιλικά παιχνίδια να δυναμώσουμε την ομάδα, να δούμε τις δυνατότητές της και ποιες προϋποθέσεις επιτυχίας θα έχει στο νέο πρωτάθλημα», ήταν η σχετική τοποθέτηση του 59χρονου προπονητή.

Επιθυμία του κ. Κατσαβάκη είναι αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που είναι γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας, ώστε να είναι πιο άμεση η προσαρμογή τους στα δεδομένα του Άρη. Ωστόσο, το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και δεν αποκλείεται εκείνοι που θα αποκτηθούν (στόπερ, αμυντικό χαφ και επιθετικός) να προέρχονται από την αγορά του εξωτερικού.


Σκέψεις για αναπροσαρμογή

Πρόθεση της διοίκησης του Άρη είναι να καλέσει μέσα στην εβδομάδα τον Γιάννη Γιαννιώτα, στον οποίο θα προταθεί επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του, αλλά και αναπροσαρμογή των οικονομικών του όρων, προκειμένου να αυξήσει και τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Η πλευρά του παίκτη δεν έχει εκφραστεί δημόσια για το μέλλον του 18χρονου μεσοεπιθετικού, αφού είναι γνωστό ότι υπάρχει ενδιαφέρον από γερμανικές ομάδες. Αυτή τη στιγμή ο παίκτης αμείβεται με μισθό και 10.000 ευρώ πριμ συμμετοχών, ενώ η ρήτρα του κρίνεται ιδιαίτερα χαμηλή (ανέρχεται στα 150.000 ευρώ).

πηγή : sport-fm.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ