2012-07-20 06:34:31
Φωτογραφία για ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ : ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Γιάγια Τουρέ... παίρνει σκυτάλη από τον αδερφό του, δηλώνει ευγνώμων στον Ολυμπιακό και στέλνει μήνυμα στον ερυθρόλευκο κόσμο:

«Να τους πεις ότι μια μέρα θα γυρίσω», είπε στους δημοσιογράφους.

Οπως ο Κόλο έτσι και αυτός είπε τα καλύτερα, αφού άλλωστε είχε και ένα λόγο παραπάνω. Είναι ευγνώμων στον Θρύλο. Η καριέρα του απογειώθηκε στο Λιμάνι και δεν το κρύβει Για το πρώτο πράγμα που μίλησε, πάντως, ο Γιάγια Τουρέ ήταν για το... κοκαλάκι της νυχτερίδας. Για τα πρωταθλήματα που παίρνει όπου και αν πάει...

«Ναι, δεν έχω παράπονο. Έχω κερδίσει σχεδόν τα πάντα. Πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό. Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα και τώρα πρωτάθλημα με την Σίτι στην Αγγλία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ' όλα αυτά. Ο Θεός ήταν... καλός μαζί μου. Ο Ολυμπιακός με βοήθησε πάρα πολύ ώστε να γίνω γνωστός και να πετύχω όλα αυτά κι αυτό δε μπορώ να το ξεχάσω. Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό που με ανέδειξε και κρατάω μόνο καλές στιγμές».


Μαθαίνει τίποτα για τον Ολυμπιακό; Εχει επαφές; Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος:

«Μαθαίνω που και που πώς τα πάει ο Ολυμπιακός. Αγαπώ την ομάδα. Όποτε μπορώ μαθαίνω τι κάνει. Ξέρω ότι κερδίζει το πρωτάθλημα συνεχώς και είναι καλός και στην Ευρώπη. Μακάρι να τα πάει ακόμα καλύτερα».

Τέλος πριν αποχαιρετίσει έστειλε ένα μήνυμα, στον κόσμο του Ολυμπιακού, όταν του είπαν ότι δεν τον έχουν ξεχάσει οι οπαδοί του. Και αυτός απάντησε ως εξής:

«Το ξέρω. Κι εγώ τους αγαπώ και να τους πεις ότι κάποια στιγμή θα γυρίσω πίσω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ