2012-07-21 16:06:03
Φωτογραφία για Η πάταξη της φοροδιαφυγής δεν γίνεται με ημίμετρα αλλά με ριζικά μέτρα, αναφέρει αναγνώστης
Κύριοι του Υπουργείου Οικονομικών: Η πάταξη της φοροδιαφυγής δεν γίνεται με ημίμετρα αλλά με ριζικά μέτρα όπως παρακάτω. 1. Ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο (Σπίτια-Χωράφια-παντός είδους κινητά (Τρακτέρ-χοήματα-δίκυκλα κλπ)

2.Κάρτα η οποία θα έχει το Α.Φ.Μ και κάθε συναλλαγή με τράπεζα-ΔΕΚΟ-και οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή άνω ενός ποσού που θα καθορισθεί να γίνεται όπως και με τις πιστωτικές κάρτες άμεση ενημέρωση ενός κεντρικού συστήματος.

3.Σύνδεση όλων των ταμειακών μηχανών και οποιασδήποτε άλλης συσκευής η οποία θα χρησιμοποιείται για είσπραξη χρημάτων με τις κατά τόπους εφορίες

4.Αμεση έκδοση όλων των τιμολογίων σε ηλεκρονική μορφή από κάθε είδους μικρή εως μεγάλη επιχείρηση με την χρήση ΜΠΑΡ-ΚΟΟΥΝΤ , έτσι ώστε κάθε τέλους του έτους όλες οι επιχειρήσεις ανεξαρτήτους μεγέθους μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος να κάνουν απογραφή στην οποία θα φαίνονται οι εισαγωγές-εξαγωγές για να φορολογούνται αλλά και να γίνεται ανά πάσα στιγμή έλεγχος απο κλιμάκια εισερχομένων-εξερχομένων και υπαρχόντων.

Κύριοι ή θέλετε ή δεν θέλετε εάν δεν υπάρξει ηλεκρονική καταγραφή με οποιοδήποτε μέσο η φοροδιαφυγή δεν πρόκυται να πιαστεί και υπεύθυνοι θα είστε εσείς του υπουργείου και κανείς άλλος διότι μόνον με την ηλεκτρονική καταγραφή όλοι θα πλέον δεν θα μπορούν να κρίψουν τίποτε.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ