2012-07-21 16:07:08
Φωτογραφία για H κατάρα των celebrity παιδιών
Λίγες μόλις μέρες πριν, μία είδηση συγκλόνισε τον κόσμο του Hollywood και δεν είναι άλλη από την είδηση του θανάτου του γιου του Sylvester Stallone, Sage. Τα αίτια παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστα, ενώ πολλοί κάνουν λόγο ακόμη και για αυτοκτονία. Με αφορμή λοιπόν το συγκεκριμένο τραγικό γεγονός ψάξαμε και βρήκαμε παρόμοιες καταστάσεις που βιώνουν ή βίωσαν πλούσιοι και διάσημοι με τα παιδιά τους Cameron Douglas: Πρόκειται φυσικά για τον μεγαλύτερο γιο του Michael Douglas και της πρώην συζύγου του Diandra Morrell Douglas. Ο ίδιος αυτοσυστήνεται ως ηθοποιός, κάτι που ίσως οφείλει στο διάσημο πατέρα του, ενώ έχει και κάποιες συμμετοχές σε ταινίες. Ωστόσο δεν είναι η παρουσία του στην μεγάλη οθόνη αλλά τα συχνά του μπερδέματα με το νόμο που τον έχουν κάνει γνωστό και οικείο στη συνείδηση του κοινού. Από το 1999 συλλαμβάνεται σταθερά για κατοχή ναρκωτικών αλλά και εμπόριο. Μάλιστα το 2010 κρατήθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό ενώ λίγο καιρό αργότερα ο διάσημος πατέρας του δεν κατάφερε να τον γλιτώσει και τελικά κατέληξε στην..
. ψειρού. Δεν το έβαλε όμως κάτω και απέδειξε το επιχειρηματικό του μυαλό και πίσω από της φυλακής τα σίδερα! Ναι καλά καταλάβατε, διακινούσε ηρωίνη! Ο Michael πάντως έιχε δηλώσει πως για όλα φταίει το γεγονός ότι υπήρξε κακός πατέρας και πως η φυλακή θα τον σώσει από τις εξαρτήσεις του. Εμείς κρατάμε το ότι ήταν κακός πατέρας...

Guillaume Depardieu: Ακόμη ένα καταραμένο τέκνο το οποίο δυστυχώς δεν είναι πλέον εν ζωή. Αναφερόμαστε φυσικά στο γιο του μεγάλου Γάλλου ηθοποιού Gerard Depardieu και της πρώτης συζύγου του Elizabeth. O Guillaume είχε δείξει από νωρίς το ταλέντο του, μάλλον λόγω γονιδίων καθώς και η μητέρα του υπήρξε ηθοποιός και μάλιστα είχε κερδίσει και το Cesar Award. Είχε συνεργαστεί πολλές φορές με τον πατέρα του στην μεγάλη οθόνη ενώ θεωρείτο και από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γαλλίας. Δυστυχώς όμως, όπως συμβαίνει συνήθως με τους ιδιαίτερα ταλαντούχους ανθρώπους, ο Guillaume είχε ταραγμένο ψυχισμό ενώ οι σχέσεις του με το διάσημο πατέρα του δεν υπήρξαν ποτέ ιδανικές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το γαλλικό περιοδικό Paris Match συνήθιζε να τον αποκαλεί «παιδική συμφορά» κλονίζοντας ακόμα περισσότερο την εύθραστη ψυχοσύνθεσή του. Επόμενα ήταν λοιπόν τα μπλεξίματά του με ναρκωτικά και οι απανωτές συλλήψεις του, ενώ το 1995 έπειτα από ένα σφοδρό ατύχημα με την μηχανή του και αμέτρητα χειρουργεία που κράτησαν μέχρι το 2003, έχασε το ένα του πόδι. Η κακή του τύχη δυστυχώς συνεχίστηκε με αποτέλεσμα τον Οκτώβριο του 2008 να πεθάνει στην Ρουμανία από πνευμονία.

Jett Travolta: Μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι οι πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τη σεξουαλικότητα του διάσημου ηθοποιού John Travolta, είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί στη σύζυγό του και επίσης διάσημη ηθοποιό Kelly Preston, αλλά μάλλον ξεχνούν τον ξαφνικό θάνατο του μικρού τους γιου Jett. Το 2009 σύσσωμη η διάσημη οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης και της μικρής αδερφής του Jett, Ella, βρέθηκε στα Barbados για να γιορτάσει τηνναλλαγή του χρόνου. Ο 16χρονος γιος της οικογένειας, υπέφερε εκ γεννετής από σοβαρά προβλήματα υγείας ενώ πολλοί κάνουν λόγο για τη νόσο Kawasaki αλλά και αυτισμό. Το ανοσοποιητικό σύστημα του νεαρού Travolta κατέρρευσε, πιθανότατα από κάποια μόλυνση, με αποτέλεσμα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών, να χάσει τη ζωή του, βυθίζοντας στη θλίψη τους γονείς του και γεμίζοντας ερωτηματικά σχετικά με τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Jack Osbourne: Πρόκειται φυσικά για το γιο του θρύλου των Black Sabbath Ozzy Osbourne και της Sharon Osbourne, η οποία βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του αμερικανικού X-Factor. Ο Jack μοιραία δε θα μπορούσε να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ ευρέως γνωστός έγινε μέσω του reality στο MTV, The Osbournes, που περιέγραφε την καθημερινότητα της διάσημης οικογένειας. Ο Jack μόνο τεμπέλης δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς έχει στο ενεργητικό του πολλές δουλειές και αρκετές τηλεοπτικές συνεργασίες. Από την παιδική του ηλικία ωστόσο φάνηκε ότι δεν ήταν ένα συνηθισμένο παιδί, καθώς στα 13 του μέθυσε για πρώτη φορά με ουίσκι. Στα 14 έπινε καθημερινά ενώ έκανε και χρήση μαριχουάνας. Η εξάρτησή του από τα ναρκωτικά αλλά και η κατάθλιψή του επιδεινώθηκαν το 2003 όταν η μητέρα του ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο, μάχη που τελικά κέρδισε. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο όταν λίγο καιρό μετά κατανάλωσε κοκτέιλ χαπιών και έκοψε τις φλέβες του ενώ λίγο πριν είχε αποχαιρετήσει την κοπέλα του από το τηλέφωνο. 12 ώρες αργότερα ξύπνησε στο νοσοκομείο και έπειτα από αυτό αποφάσισε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης. Πρόσφατα μάλιστα έγινε πατέρας αλλά δυστυχώς εκεί που όλα έδειχναν να φτιάχνουν στη ζωή του, διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας...

Chastity Sun Bono ή Chaz Salvatore Bono: Πιθανότατα ούτε το πρώτο αλλά ούτε και το δεύτερο όνομα σας λέει κάτι, αλλά πρόκειται για το ίδιο άτομο και μάλιστα κόρη της διάσημης τραγουδίστριας Cher. Η Cher λοιπόν απέκτησε, έπειτα από το γάμο της με τον τηλε star Sonny, ένα κοριτσάκι που πήρε το όνομα Chastity. Μεγαλώνοντας ωστόσο το κοριτσάκι, όπως εξομολογήθηκε πολύ αργότερα, συνειδητοποιούσε ότι διέφερε από τις συνομήλικές της και ότι η συμπεριφορά και τα γούστα του ταίριαζαν πολύ περισσότερο με αυτά των αγοριών. Στα 18 της λοιπόν ανακοίνωσε στου γονείς της ότι είναι ομοφυλόφιλη, με τη Cher να μην το δέχεται εξ' αρχής και τη σχέση τους να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Τελικά το 2010 η Chastity έγινε Chaz καθώς προχώρησε σε αλλαγή φύλου διαδικασία για την οποία μίλησε ανοιχτά μέσω του ντοκυμαντέρ που δημιούργησε και τα αποκλειστικά δικαιώματα του οποίου παραχωρήθηκαν στην Oprah Winfrey και την εκπομπή της.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ