2012-07-21 20:34:36
Φωτογραφία για Νέο κρούσμα θερμοπληξίας αυτή την φορά στην Εθνική Φρουρά
Σε συναγερμό και οι ιατρικές υπηρεσίες της Εθνικής Φρουράς μετά από κρούσμα Θερμοπληξίας σε κέντρο νεοσυλλέκτων 18χρονος Εθνοφρουρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κωματώδη κατάσταση.

Επειγόντως μεταφέρθηκε χθες βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας Νεοσύλλεκτος Εθνοφρουρός ο οποίος βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση.

Διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί θερμοπληξία και οδηγήθηκε αμέσως στην Εντατική μονάδα παρακολούθησης. Ο νεαρός διασωληνώθηκε και παρέμεινε στην εντατική μονάδα μέχρι και σήμερα το μεσημέρι οπότε και του αφαιρέθηκαν τα μηχανήματα υποστήριξης .

Σύμφωνα με πληροφόρηση από το Υπουργείο Υγείας ο νεαρός έχει επανακτήσει τις αισθήσεις του και η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί σημαντικά Επικοινωνεί με το περιβάλλον ωστόσο θα συνεχίσει να νοσηλεύεται τουλάχιστον μέχρι και αύριο.

Η εξέλιξη έχει προκαλέσει αναστάτωση στο κέντρο εκπαίδευσης στο Σταυροβούνι όπου υπηρετεί ο νεοσύλλεκτος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει διαταχθεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο εθνοφρουρός υπέστη θερμοπληξία αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τις αισθήσεις του και κατέληξε σε κωματώδη κατάσταση.

http://www.ant1iwo.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ