2012-07-26 17:14:14
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ TOSFED
Ο πρόεδρος της TOSFED (Turkish Motorsports Federation) και μέλος της FIA (Federation Internationale de l’Automobile) που έχει διατελέσει και πρόεδρος της Galatasaray, ιδιοκτήτης της Taichi Holdings Group που έχει στην ιδιοκτησία της την πίστα της Formula 1 (Istanbul Park F1) στην Κωνσταντινούπολη (Istanbul), πολύ γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο κ. Mumtaz Tahincioglou βρίσκεται στην Αθήνα ύστερα από πρόσκληση του κ. Κώστα Μαστοράκη, για επιχειρηματικές επαφές και για το project της δημιουργίας πίστας αγώνων Formula 1 στην Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr".

Ο Mumtaz Tahincioglou ηγείται ενός ομίλου εταιρειών με ευρύτατο κύκλο δραστηριοτήτων στους τομείς της ενέργειας, των κατασκευών, των επενδύσεων, του real estate development.

Πιστεύει ότι λόγω της μεγάλης εμπειρίας του από την κατασκευή και λειτουργία της πίστας F1 (Istanbul Park F1) στην Κωνσταντινούπολη (Istanbul) θα φανεί χρήσιμος και λόγω της μακράς φιλίας του με τον Κώστα Μαστοράκη, επιχειρηματία της Κnow How, θα συναντήσουν τον δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή, όπως και άλλους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για το project ανάπλασης του δήμου για να ανταλλάξουν απόψεις για την επίτευξη και τη βιωσιμότητα του όλου εγχειρήματος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ