2012-07-27 07:18:03
Φωτογραφία για Κέρδισε 3 εκατ. στο ΛΟΤΤΟ με δελτίο των 7 ευρώ
«Αν έχεις τύχει διάβαινε», λέει η παροιμία και σίγουρα είχε την τύχη με το μέρος του, ο Λαρισαίος ο οποίος...συμπληρώνοντας ένα δελτίο ΛΟΤΤΟ, με μόνο 7 ευρώ, αναδείχθηκε στον μεγάλο νικητή της κλήρωσης, εξασφαλίζοντας κέρδη 3 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλα τζάκ-ποτ.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, Θωμάς Τουπουζλής

Το «χρυσό» δελτίο, κατατέθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Λάρισα και βρέθηκε κατά τη χθεσινή διαλογή της 1309ης κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ, στην πρώτη κατηγορία (6άρια). Το δελτίο ήταν πλήρες σύστημα, με 14 στήλες, και κόστισε 7 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, Θωμάς Τοπουζλής, ο οποίος αρχικά ενημερώθηκε από συναδέλφους του ότι το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο του, δεν έκρυβε την χαρά του, ενώ έλεγε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που δίνει σε πελάτη, το πρακτορείο του.

Η είδηση ότι Λαρισαίος, που κρατάει την ανωνυμία του, κέρδισε ένα τόσο μεγάλο ποσό-και μάλιστα με ένα δελτίο που του κόστισε μόλις 7 ευρώ- βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων στην πόλη και όλοι αναρωτιούνται ποιός είναι ο υπερτυχερός, που ευνοήθηκε σε τόσο δύσκολες εποχές.
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ