2012-07-30 12:30:03
Φωτογραφία για Μειώστε το σωματικό σας λίπος και όχι τα κιλά
Οι περισσότεροι άνθρωποι που τους απασχολεί το βάρος τους, θέλουν είτε να «σφίξουν» είτε να χάσουν κιλά Αυτό, πρακτικά σημαίνει μείωση σωματικού λίπους και αύξηση μυϊκής μάζας. Επίσης, τα κιλά που θέλουν να μειώσουν αποτελούνται από λιπώδη ιστό. Για αυτό το λόγο, θα βοηθήσουμε τους αναγνώστες μας με 4 απλές συμβουλές!

1. Μειώστε τις θερμίδες κατά 400-500 ημερησίως

Για να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας, πρέπει να κάνουμε 5-6 γεύματα ημερησίως έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες καύσεις κατά την διάρκεια της ημέρας. Αυτό, μας βοηθά ώστε να τρώμε αρκετά καλά, θέλοντας να χάσουμε βάρος με μείωση ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων το πολύ 400-500, ειδάλλως ο οργανισμός θα προσαρμοστεί στην χαμηλή πρόσληψη, και αυτό θα σημαίνει μικρότερες καύσεις καθώς χάνεται και μυϊκή μάζα. Το αποτέλεσμα θα είναι να παχαίνουμε αντί να αδυνατίζουμε.

2. Σωστό πρωινό

Το πρωινό, μας δίνει πολύ ενέργεια και ξυπνάει τον οργανισμό από τον καταβολισμό της νύχτας. Είναι απαραίτητο για το ξεκίνημα της μέρας, αφού ενεργοποιεί το μεταβολισμό κι επαναφέρει το ζάχαρο στα φυσιολογικά του επίπεδα, κάτι που βοηθά στην απώλεια λίπους. Ένα καλό πρωινό, πρέπει να περιλαμβάνει συνδυασμό πρωτεϊνών και υδατανθράκων με λίγα λιπαρά.


3. Δραστηριοποιηθείτε

Φορέστε τα αθλητικά σας και αρχίστε την προπόνηση με το δικό σας γυμναστή. Είναι πολύ σημαντικό να αυξήσουμε την μυϊκή μας μάζα, κάτι που σημαίνει ότι μετά από το συνολικό πρόγραμμα μείωσης σωματικού λίπους θα προσλαμβάνουμε δυσκολότερα παραπανίσια κιλά καθώς οι καύσεις μας θα είναι μεγαλύτερες.

4. Μετρήστε την γλυκόζη του αίματος

Αν είναι ιδιαίτερα υψηλές οι μετρήσεις του σακχάρου, ο οργανισμός μας προτιμάει να καίει σάκχαρα σαν άμεση πηγή ενέργειας κι έτσι δεν κινητοποιεί τις αποθήκες του υποδόριου λίπους! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τρώμε σύνθετους υδατάνθρακες (αναποφλοίωτο ρύζι, δημητριακά ολικής, αμυλούχα λαχανικά και φρούτα) και να μειώσουμε τους απλούς (ζάχαρη και λευκό ψωμί).
zougla.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ