2012-08-02 02:45:00
Φωτογραφία για Νεκρός ποδηλάτης στο Λονδίνο
Ένας 30χρονος ποδηλάτης έχασε τη ζωή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου σήμερα, μετά από σύγκρουση με λεωφορείο. Οι διοργανωτές δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα.

Ακριβώς έξω από Ολυμπιακές εγκαταστάσεις της βρετανικής πρωτεύουσας περνούσε ο άτυχος άνδρας οδηγώντας το ποδήλατό του, όταν προσέκρουσε με διπλό λεωφορείο και βρήκε τραγικό θάνατο.

Το λεωφορείο μετέφερε διαπιστευμένους δημοσιογράφους και εκτελούσε τακτά δρομολόγια στο ανατολικό Λονδίνο την Τετάρτη το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιάρντ.

Τριάντα στρατιώτες, οι οποίοι πραγματοποιούσαν περίπολο στην περιοχή έσπευσαν να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα που βρέθηκε πλακωμένος κάτω από το λεωφορείο, αλλά ήταν ήδη αργά. Ακολούθησε η άφιξη της αστυνομίας, η οποία απέκλεισε άμεσα τον χώρο με ειδικές ταινίες.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατος του 30χρονου, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν αποκαλυφθεί.


Φυσικά η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στο Λονδίνο, τόσο σε επίπεδο αθλητών που πηγαινοέρχονται με αυτά τα λεωφορεία, όσο και των διοργανωτών. Το δυστύχημα συνέβη κοντά στις εγκαταστάσεις του χόκεϊ και τα γήπεδα όπου θα γίνουν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του τένις.

Η έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος είναι ακόμα σε εξέλιξη από την ομάδα του τμήματος της τροχαίας, ενώ εκείνη την ώρα διεξαγόταν αγώνας χόκεϊ επί χόρτου ανάμεσα στο Πακιστάν και την Αργεντινή.

Τέλος, η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε πως κανένας από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο δεν τραυματίστηκε, ενώ εξαιτίας του τραγικού αυτού συμβάντος διακόπηκαν όλες οι μεταφορές από και προς το Ολυμπιακό πάρκο για περισσότερο από δύο ώρες.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ